promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismert műsorvezető lehet Jákob Zoli új párja? A milliárdos nagyon sejtelmesen nyilatkozott kapcsolatukról és semmit sem tagadott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli és Erdélyi Mónika most elmondta milyen kapcsolat van köztük.

Különös kapcsolat köti össze az egykori Nagy Ő-t, Jákob Zolit és a népszerű műsorvezetőt Erdélyi Mónikát. Már tavaly az üzletember könyvbemutatóján is sokaknak feltűnt, hogy különösen szívélyesen üdvözölték egymást Mónikával, azóta pedig kiderült, hogy a páros már többször is volt együtt külföldön is.

Nemrégiben pedig az üzletember luxuslakásából is együtt posztoltak, amire persze rögtön beindultak a találgatások, hogy vajon milyen kapcsolat lehet köztük. Zoli és Mónik pedig ezért úgy döntött, hogy véget vet a találgatásoknak és őszintén elmondják milyen kapcsolat van közöttük. Mint az a Kiskegyednek adott interjújukból kiderült, mindketten Bács-Kiskun megyéből származnak, és október hónapban ünneplik a születésnapjukat.

Tavaly nyáron találkoztunk egy rendezvényen, ahol elkezdtünk beszélgetni és nagyon jó kedvünk lett egymás társaságában  Azonnal éreztük egymás humorát, poénjait. Aztán augusztus 20-án a kislányommal együtt meghívott magához Zoli a II. kerületi, félkész házába, hogy onnan nézzük együtt a tűzijátékot. A luxusház teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Dunára, a budai Várra.

- mesélte a lapnak Mónika, majd hozzátette, hogy nagyon megszerette az üzletembert, mert kedves és jó embert, akivel fél év alatt olyan mély barátság alakult ki köztük, hogy szívesen belevágna vele egy közös üzletbe is. 

Nekem ez a barátság egy ajándék az élettől. Azt csodálom benne, hogy mindig meg tudja őrizni a higgadtságát. Amikor pár órát együtt vagyunk, ezalatt is állandóan csörög a telefonja, de ő mindenkinek válaszol, és sosem kapkod. Én is bármikor fordulhatok hozzá.

- vallotta be a volt műsorvezető.

Ezen vallomás után pedig Jákob Zoli is elárulta, miért kedvelte meg Mónikát. Az üzletember szerint Mónika egy egyéniség, amikor pedig először találkoztak személyesen, az volt az első benyomása, hogy az életben még jobb a humora, mint amit a tévében láthattunk, hiszen annak idején a saját műsorában nem mutathatta meg az igazi énjét, csak a szereplőket kérdezgette.

Mint azt az üzletember kiemelte, nagy a szimpátia köztük, és elkezdtek egy közös projektet is, most pedig egy olyan dologra készülnek, amiről egyelőre még nem beszélhet. Az azonban biztos, hogy Mónika szerepelni fog az új Youtube-csatornáján is, a Szépség Guru című műsorban, ahol szakemberek bevonásával azoknak a hölgyeknek segítünk, akik önbizalomhiányban szenvednek, és nem érzik magukat szépnek.

- emelte ki Jákob Zoli, aki természetesen azt is elárulta, hogy több van-e köztük barátságnál Mónikával.

Ha lenne is valami kialakulóban, akkor sem mondanám el egyelőre, mert kereső fázisban vagyok. Amíg nem érzem azt, hogy biztosan megtaláltam a nőt, akire vágytam, nem beszélek a magánéletemről. De annyit elárulok: nem ragadtam le még egyetlen hölgy mellett sem.

- mondta titokzatosan az üzletember.

Az tehát nem derült ki, hogy a két sztár egy párt alkotna, de ki tudja talán azért titkolhatják szerelmüket, amiért azt annak idején Krausz Gábor és Mikes Anna is tette.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás