promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a testet siratja T. Danny: Kecskés Enikő pokolian dögös fehérneműben mutatta meg magát, az Ázsia Expressz sztárja úgy tűnik nem sokat szomorkodott
Borítókép:  Youtube - magentaclothing
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Összetörte a Dancing with the Stars dobogósának a szívét és máris falatnyi fehérneműben áll kamera elé.

Ahhoz képest, hogy mennyire kis nemzet vagyunk, gyönyörű nők tekintetében bármelyik másik, nálunk akár több ezerszer nagyobb ország is megirigyelhetne minket. Magyarország adta a világnak Mihalik Enikőt, aki már szinte minden híres-nevesebb külföldi divatháznál dolgozott. Tőlünk indult világhódító útjára Palvin Barbi, akinek a nevét (és persze szépségét) más kontinenseken is ismerik. Mostani cikkünk azonban egy egészen másik, ám nem kevésbé dekoratív, szintén modell hölggyel foglalkozik: Kecskés Enikővel.

A szakmában dolgozóknak Enikő neve korántsem idegen, régóta foglalkozik modellkedéssel, különleges adottságai már viszonylag fiatal korában megmutatkoztak. Előszeretettel foglalkoztatják fotózásokon, de a kifutókon is megállja a helyét, nincs ruha, ami ne állna jól neki.

Hosszú távon van helye a divatiparban és a médiában, ám nagyon bölcsen nem csak erre alapoz: eszével is szeretne kitűnni, így nem olyan régen közgazdász diplomát szerzett, amire érthető módon nagyon büszke volt, főleg, hogy szoros időbeosztása miatt sorostársainál nehezebb volt összeegyeztetnie a munkát a tanulással.

Eddig az egész ország irigykedve figyelte párját, az énekesként dolgozó T. Danny-t, azonban míg másoknak szerelmet hozott a Dancing with the Stars, ők sajnos a műsor után nem sokkal szakítottak.

Enikő a műsor alatt még bőszen bejárt a stúdióba kedvesének drukkolni, azonban úgy néz ki, hogy a két fiatal valamin összekapott és a románc véget ért. Erről T. Danny nyilatkozott Hajdú Péter műsorában, egyelőre azonban a konkrét okokról nem számolt be egyik érintett sem.

Enikő egyébként a tévénézőknek nem csak a nézőtérről lehet ismerős: a nagysikerű Ázsia Expresszben modellbarátnőjével, Kafival próbálták meg túlélni a zord körülményeket. A lányok teljesítménye megosztotta a közvéleményt, volt akik pozitívan csalódtak bennük, sokan azonban nem tartották őket túl szimpatikusnak.

Amiben viszont egészen biztos teljes az egyetértés, hogy Enikőn és ezen a fotón, meg ezen a ruhán semmit sem változtatnánk. A képeket lapozni is tudod, megéri:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás