promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dancing with the Stars sztárja akár 12-szer is akarja naponta: már kedvesét is lecserélte egy fiatalabbra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen szerelmi dráma bontakozott ki, ezt senki nem nézte volna ki a dögös táncosból.

Világszerte a legnépszerűbb sportág kétségkívül a labdarúgás: a szerényen indult, egykor kifejezetten a munkásosztály sportjának tartott játék mára már egy óriási üzlet lett, a legjobb játékosok hihetetlen összegeket visznek haza - és tulajdonképpen a középszerűk is, elképesztő mennyiségű pénz az iparban.

Mivel a futballt is emberek művelik, a dráma természetesen itt sem maradhat el. Talán az egyik legpikánsabb történet napjaink egyik argentin sztárjáé, Mauro Icardié.

Icardi jelenleg 30 éves, a török kirakatcsapat, a Galatasaray játékosa, több év francia és olasz ligában töltött légióskodás után. Nemzeti válogatottjában nyolcszor szerepelt, ezeken a mérkőzéseken egyszer volt eredményes - annál érdekesebb viszont jelenlegi feleségével való viszonya:

Icardi párja az argentin modell és futballügynök Wanda Nara - a hölgynek viszont nem ez az első házassága. A történet konkrétan bármelyik latin-amerikai szappanopera cselekményét ha nem is szégyenbe tenné, de úgy hangzik, mintha ottani forgatókönyvírók hozták volna össze.

A történet remekül indult: Mauro Icardi egyik példaképe honfitársa, Maxi López volt, akivel együtt is játszottak a Sampdoriában. A két játékos közel került egymáshoz, barátinak mondható viszonyban voltak - ám közben Icardi egyre közelebb került López feleségéhez is. Annyira közel, hogy viszonyba kezdtek Maxi López háta mögött, ami egy darabig nem is tudódott ki - aztán mint egy argentin szappanoperában, mégis csak kitudódott.

López és Wanda elváltak, Icardi pedig immár hivatalosan is elkezdett randevúzni Wandával, aminek házasság lett a vége, és az, hogy az argentin modell Maxi Lópeztőt született gyerekeit a nevére vette, sőt, magára is tetoválta az arcképüket.

A pár azóta is boldogan él jelenleg Törökországban - amikor legutóbb mindketten Olaszországban játszottak, egy Sampdoria-Internazionale mérkőzés után López elutasította Icardi kézfogását, talán némileg érthető módon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás