promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sosem látott összegeket fizet ki a Szerencsejáték Zrt., minden rekordot megdöntött a szerbek ellen győztesen megvívott mérkőzés
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar labdarúgó válogatott őrült mérkőzésen, 2-1-re legyőzte a szerbeket - a futballisták mellett a szerencsejátékosok is örülhettek a sikernek.

Régóta nem ment már annyira jól a foci a mieinknek, mint amit mostanában produkál maestro Marco Rossi csapata. Mostmár akár azt is elmondhatjuk, hogy haza szövetségi kapitányunk van, Rossi ugyanis nem olyan túl régen tette le a magyar állampolgári esküt. A szerbek elleni meccs előtt óriási nyomás helyezkedett a csapatra, egy esetleges győzelem hatalmas lépés lett volna a kontinensviadal felé. Bár a szerbek okoztak több forró pillanatot is a meccsen, végül hősies küzdelemben a magyar válogatott itthon tartotta a 3 pontot, ha kedden a litvánokat is megverjük, nincs kérdés. csoportelsőként utazunk a Európa Bajnokságra.

A meccs nagy lázba hozta a sportfogadókat is, óriási számban fogadtak az emberek a meccs végkimenetelére. A hazafias lelkületű szurkolók nagy összegeket tettek a magyar győzelemre, és a Rossi-csapat ezt megháláta. A Szerencsejáték Zrt. közleményei alapján a tippmix-pro felületén rekordösszegű nyereménykifizetést kellet elkönyvelniük, nagyobb összegű kifizetést generált a mérkőzés, mint a 2022-es vb-döntő vagy az idei Bajnokok Ligája finálé.

Volt olyan fogadó is, aki 10.000 forintos tétből akasztott 1 millió forint feletti nyereményt, ehhez többszörös kötéseket használt. Párszázezer forintos nyereményből nagyon sok született, egy másik férfi 10.000 forintra 500,000 feletti összeget vihetett haza.A szerencsejátékos cég közlése szerint meglepően sok fogadás kötetett szögletekkel és sárga lapokkal kapcsolatban, és itt is átlagos felüli megérzéssel tippeltek a játékosok. Azok, akik megtették a 2-1-es végeredményt mindkét félidőre, 100-szoros pénz nyerhettek, és bőven voltak ilyenek is. Párszázezer forintos nyereményből nagyon sok született,

A következő csata tehát a Litvánia elleni, idegenbeli találkozó lesz, ahol egy esetleges győzelemmel a magyar válogatott bebiztosíthatja matematikailag is a részvételt a jövő évi kontinens-tornán, ám egy esetleges döntetlennel vagy vereséggel sem kerül igazán veszélybe a mieink vezető pozicója, későbbi meccseken is ki lehet vívni a továbbjutást.

Nekünk azonban továbbra sincs más dolgunk, mint szurkolni, és élvezni a fiúk játékát - a jó megérzésű, szemfüles futballrajongók pedig akár a szerencséjüket is kipróbálhatják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás