promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feladta az RTL: lekerül a csatorna legnagyobb bukása a képernyőről
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre eltűnik a képernyőről az RTL brutális bukása.

Az RTL szokás szerint előre ivott a medve bőrére, már a bemutatása előtt sikernek könyvelték el ...a szomszéd tehene című napi sorozatot, azzal viszont nem számoltak, hogy rekordbukást fog produkálni a produkció, ugyanis rögtön az első nap után bedőlt a nézettsége. Ezt követően egyfolytában saját negatív rekordjait döntögette, a gyenge nézettség nagyon gyenge, majd katasztrofális kategóriába alacsonyodott le, végül pedig már a kutya sem nézte.

Az RTL ezt követően kénytelen volt egyre későbbre és későbbre száműzni a sorozatot, de ez már egyáltalán nem befolyásolta a nézettség romlását. A 9. héten már annyira rossz számokat produkált, hogy még a Hazatalálsz ismétlése is legyőzte a TV2-n - ráadásul ez egy olyan sorozat, ami korábban a konkurens csatornán bukott meg; annak idején már a második héten beesett a nézettsége. A késő estére pakolt ...a szomszéd tehene a 9. héten háromszor is kikapott a Hazatalálsz ismétlésétől, de már nem lesz sokáig képernyőn.

Az RTL legnagyobb bukása ugyanis belátható időn belül véget ér; utolsó részeit pedig olyan későn fogják már adni, hogy a befejező epizód utolsó perceit bőven éjfél után fogják látni a kitartó, hűséges nézők.

A sorozat vége március 22-én lesz műsoron, ...a szomszéd tehene dupla résszel fog elbúcsúzni. Az 59. epizód változatlanul 22:35-kor fog kezdődni, míg a befejező 60. rész 23:35-től lesz látható. Az utolsó rész nagyjából 00:45-ig tart.

Hogy lesz-e folytatása a hatalmas bukást elérő sorozatnak, egyértelmű a válasz: BIZTOSAN NEM. Lehet, hogy az RTL egyébként is egy évadosra tervezte a sorozatot, de hát a Drága örökösök is vissza tudtak térni egy új szériában, szóval ha nagyon akarta volna, meg tudta volna oldani a csatorna, hogy újabb történetet találjon ki a szereplők köré.

Hogy lesz-e új kiemelt műsor a sorozat helyett, azt egyelőre nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás