promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL azonnali műsorváltozásra kényszerült, már érvénybe is lépett az új esti program
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Főhet az RTL feje, hatalmasat buktak az új produkciójukkal, most megint változtatni kellett az esti programon.

Az RTL idei éve nem indult olyan rosszul, több héten keresztül vezették a nézettségi statisztikákat, a Mi kis falunk és a Cápák között legújabb részei most is hasítanak, ennek ellenére a népszerű vállalkozós reality hamarosan lekerül a képernyőről, ahogy azt mi is megírtuk a tegnapi nap folyamán.

Az RTL ugyanis új sorozattal jelentkezik, A renitens a vasárnapi főműsoridőben fog debütálni. A csatorna minden lehetőséget megad a Gáspár Kata főszereplésével készült bűnügyi vígjátéksorozat sikerének. Ennek az előzetesét itt meg is tudjátok nézni:

A Renitens már a második új sorozat idén az RTL-től, és a csatornának igencsak jól jönne, ha nem fürödnének be vele úgy, mint az elsővel, amit a Barátok közt egyik alkotója jegyzett. A ...szomszéd tehene január elsején indult az RTL-en, és már a premier idején sem kapcsoltak rá igazán sokan, közepes eredménnyel nyitott, azonban azóta folyamatosan, hétről-hétre rosszabb eredményeket szállított.

Összeszámolni sem tudjuk, hogy a sorozathoz kapcsolódva hányszor írtunk az RTL műsorváltozásairól, az igazi mélyütést azonban Az ugrás február 12-én való elindulása vitte be a sorozatnak, mivel Gundel Takács Gábor izgalmas vetélkedője miatt sokkal későbbi időpontba került, majd csupán három nap telt el, és még későbbre pakolták (ez így összesen már másfélórás csúszást jelentett). 

Ez sem segítette a ...szomszéd tehenét, mivel az elmúlt napokban teljesen összeomlott a sorozat nézettsége, ezért az RTL újabb műsorváltoztatás mellett döntött.

Február 20-tól kezdődően az éjszakai műsorsávba pakolta a napi szappanoperát, aminek nagyjából három hónapra elegendő része forgott már le az első évadból (tehát kicsivel túl van már a felén). Ezek után szinte biztos, hogy az első egyben az utolsó évad is volt.

Az esti programban a Fókusz maradt a helyén, utána Az Ugrás 20 órakor indul, bruttó adásideje azonban most 10 perccel megrövidül. Eredetileg ekkor kezdődött volna a  ...szomszéd tehene, azonban most az új szappara részei helyett A mi kis falunk ismétlései kerülnek a képernyőre - az RTL nem először nyúlt a népszerű sorozathoz ilyen válságos helyzetben. 21:20-tól az 5. évad 2. részétől kerül adásba a sorozat.

A ...szomszéd tehene ezzel kikerül a főműsoridőből, és csak 22:35-kor fog kezdődni. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy az RTL Híradó – Késő esti kiadása pontosan 1 órával később lesz látható, 22:40 helyett 23:40-kor indul majd.

Forrás: Sorozatwiki

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás