promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most közölte az RTL: akinek ilyen tévéje van, nagyon boldog lesz
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha neked is ilyen televíziód van, akkor tudnod kell erről.

Egyre többen vesznek manapság okostévét, és milyen jól teszi. Hiszen azon bármit el lehet érni, nemcsak a YouTube-ot lehet rajta elindítani, de rá tudunk keresni valamire az interneten, vagy be tudunk lépni valamelyik Magyarországon elérhető streamingszolgáltató oldalára, és válogathatunk a különféle tartalmak között.

Most egy olyan bejelentés jött, aminek minden Android TV-tulajdonos örülni fog.

Az RTL Magyarország ugyanis bejelentette, hogy március 5-től az RTL+ mindhárom csomagja elérhető az RTL+ Android TV applikációban. 

Streamingszolgáltatóként az RTL számára kiemelten fontos, hogy az RTL+ streaming platform mindhárom szolgáltatási csomagja minél több okoseszközön, minél több nappaliban jelen legyen. A mostani újításnak köszönhetően az Android TV operációs rendszer legalább 10-es verzióját futtató eszközök - így a Magyarországon is népszerű Panasonic, Philips, Sony, Sharp vagy Hisense márkájú televíziók bizonyos modelljeinek - tulajdonosai, valamint a Yettel TV Box felhasználói már nagyképernyőn érhetik el az RTL+ mindhárom csomagjának - RTL+ Light, RTL+ Active és RTL+ - tartalmi kínálatát.

Az RTL+ Light platformon az RTL legtöbb műsora a televíziós megjelenést követően meghatározott ideig visszanézhető. Ebben az ágban a felhasználók reklámokkal is találkozhatnak.

Az RTL+ Active platform tartalmainak eléréséhez a kötelező regisztráció mellett aktiváló kódra van szükség, amely a szerződött kábeltévé-szolgáltatókon keresztül érhető el a jogosult előfizetők számára. Az RTL+ Light verzióval szemben az RTL+ Active a gazdagabb műsorkínálattal rendelkezik, a műsorok hosszabb ideig elérhetőek és a legtöbb tartalom FullHD minőségben (1080p) is élvezhető. Az RTL+ Active felületén az RTL+ Light-hoz képest jóval kevesebb reklámmal találkozhat a felhasználó.

Az RTL+ Active felhasználói számára az RTL számos népszerű műsorának nemcsak a legfrissebb epizódja, hanem akár a teljes aktuális évada is elérhető. Az érdeklődők olyan sorozatokat nézhetnek meg, mint a Faking Hitler, a Mocro Maffia, vagy éppen az RTL saját gyártásában készült A Nagy Fehér Főnök.

RTL+ Light vagy RTL+ Active fiókkal rendelkező felhasználók bármikor válthatnak az RTL+ előfizetéses csomagjára az RTL+ honlapján. Ezt követően 14 napig ingyenes próbaidőszakkal élvezhetik az RTL+ streamingszolgáltatás exkluzív tartalmait Android TV eszközeiken is. Az RTL+ felhasználói láthatják először az RTL vadonatúj, saját gyártású sorozata, A renitens premier epizódjait, a főszerepben Gáspár Katával, Balsai Mónival és Makranczi Zalánnal.

De miért volt mindig veszélyben Gáspár Kata A renitens forgatásán? Az alábbi videóból kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás