promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Használt wc papír és kibontott óvszer sokkolta az embereket a buszon, de nem ez volt a legfurcsább, amit találtak - szavazó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gusztustalan dolgoktól kezdve az ijesztőig mindent láttak, elképesztő, hogy ezeket valaki elhagyta.

Sunt lacrimae rerum: az eredetileg az ókori római költőtől, Vergiliustól származó latin nyelvű idézetet (körülbelül "a tárgyak könnyei) választotta majdnem több mint 2000 évvel később keletkezett versének címéül Babits Mihály is.

Az embereket körbeveszik mindenféle tárgyak: pénztárca, mobiltelefon, személyes holmik, hobbitárgyak, háztartási dolgok, drága ékszerek akár, fegyverek - könnyű belátni, hogy némely tárgynak elképesztő izgalmas történelme lehet.

A történelem során mindig voltak legendás tárgyak: koronák, kardok, ókori gépek - sokat szinte szent erővel ruháztak fel. Mi magunk amatőr Indiana Jones-okként a mindennapi életben nem szoktunk ilyen mértékű fogásokat találni, de biztosan előfordult már az olvasókkal is, hogy furcsa tárgyakat találtak akár tömegközlekedéssel utazás közben, vagy bárhol amerre jártak éppen.

Az egyik legnagyobb internetes portál egyik rovatának legolvasottabb cikke az volt, amikor találtak egy videókazettát egy lomtalanításon, amit nem néztek meg - ebből is látszik, hogy érdeklik az embereket a fura sorsú tárgyak, még akkor is, ha nem az Excaliburról beszélünk.

Szerkesztőségünkben összeszedtük a legfurcsább talált tárgyakat, és szavazásra bocsátjuk, hogy jelezzék mennyire különleges az: zöld nyíllal lehet találni ha már ti is találtok ilyesmit, míg a piros nyíllal azt ha nem. Jó szavazást!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás