promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sötét titok lappang Robin Williams múltjában, a néhai komikus rémületes gonoszsága mindenkit lesokkolt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába volt bájos és szeretnivaló, a megboldogult komikus egy embernek tönkretette az életét.

A halál minden esetben szomorú és tragikus dolog. Elveszíteni valakit, véglegesen, a világ legszomorúbb dolga, amit nehéz, szinte lehetetlen feldolgozni. Nem kell azonban ahhoz mindenképp személyesen ismerni az elhunytat, hogy a hiánya mély gyászt hagyjon maga után. Ez történik akkor, amikor egy sokak által szeretett híresség hagyja itt a földi világot. Még szörnyűbb ez akkor, ha a haláleset váratlanul érte az elhunytat. Ez történt Robin Williams esetében is.

2014 augusztus 11-én rázta meg a világot a hír, hogy az egyik legnagyobb komikus, nevettető és színész elhunyt. A tragédiát tovább fokozta, hogy a színész látszólag minden ok nélkül önkezével vetett véget az életének. A képét azóta is gyakran használják a depresszió veszélyeire való felhívásként. A legtöbb ember fejében ez a betegség zokogó, folyton síró, állandóan szomorú, letargikus és panaszkodó emberek képében él, pedig a valódi, tényleg mélyen lévő depressziósok korántsem ilyen képet festenek.

Legtöbbjük magasan funkcionáló, a munkáját tökéletesen ellátó, akár magas beosztásban lévő ember, akit az ismeretségi köre vidám, viccelődő, mókás és energikus embernek ismer. Az igazi arcuk, a mély fájdalmat amit minden percben éreznek, reménytelenséget és kétségbeesést csak ők maguk ismerik. Így élhetett Robin Williams is.

A színész bár rengeteg filmben játszott, egyik legismertebb szerepe a Flubber, a szórakozott professzor volt. Emlékeztek még az előzetesére? Mutatjuk:

Aki nem volt mindig híres, kocsmárosként és haknizó humorestekkel kereste meg a betevőt és ekkoriból egy sötét titok lappang a múltjában. Ekkori párja, akit feleségül is vett, Valerie Velardit volt. Szerelme mindenben támogatta: a magánéletben és a karrierjében is. Egy gyermekük született, azonban a férfi nem volt túl hálás az érte hozott áldozatokért. Feleségét megcsalta egy pincérnővel, majd a gyermekük dadusával is, végül pedig elhagyta volt szerelmét. Később el is váltak, a dadust pedig feleségül vette. Nekünk két közös gyerekük született, azonban ennek a frigynek is vége szakadt, itt az asszony adta be a válókeresetet.

Végül harmadjára is megházasodott. Robin Williamset az alkohol- és drogproblémái hosszú ideig kísérték.

Ilyen volt első feleségével, amikor a legnagyobb problémája még az volt, hogy az egész világon megismerjék a nevét, ekkor még nem tudta, hogy a hírességnek ára van:

Fénykép Forrása: dailymail.co.uk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás