promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pánikszobába vonult a problémái elől Robin Williams: így néz ki 9 évvel a halála után a néhai nevettető otthona
Borítókép:  540elcaminodelmar.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A néhai komikus családja harminc éve élt itt, feleségének és közös gyermekeiknek pedig Willilams tragikus halála óta is ez volt az otthonuk.

Eladó a történelmi San Francisco-i kastély, amely egykor Robin Williams otthona volt. A néhai komikus családja most majdnem 10 évvel a halála után döntött úgy, hogy eladja szeretett otthonát.

A 16 ezer négyzetméteres, 20 szobás házat 25 millió dollárért, azaz valamivel több mint 9 milliárd forintért árulja Robin Williams özvegye, Marsha Garces Williams. Az 1926-ban épült ház 30 éve került Williamsék tulajdonába, azóta itt éltek, illetve Williams felesége és gyerekei a sztár halála óta is itt töltötték a mindennapjaikat. A ház olasz reneszánsz stílusában épült és egyike San Francisco legnagyobb lakóingatlanainak. Az ablakok az óceánra és a Golden Gate hídra néznek, ami még különlegesebbé teszi a látványt.

Robin és Marsha Williams a 90-es években vették meg a házat, amit teljesen újjáépítettek az ízlésüknek megfelelően.

„Marsha és Robin Williams a táglákig lebontották a házat, és teljesen újjáépítették. Három szinten bővítették ki az otthont a jelenlegi 10 598 négyzetméteresre” – mondta Steven Mavromihalis, a Compass ügynöke az SFGATE-nek. 

A luxuslakásban vannak óceánra néző medencék, könyvtár- és whiskyszoba, és saját bár is.  A földszinten van konditerem, szauna, és egy külön vendégház. És még ez sem minden, a házban ugyanis van médiaszoba, iroda, egy külön luxuslakosztály saját erkéllyel, sőt egy titkos, fal is, amely mögött egy elrejtett pánikszoba húzódik meg. Ennek hallatán pedig sokan elgondolkodhatnak. Vajon miért volt szüksége a legendás nevettetőnek pánikszobára?

A Robin Williams házáról készült videó ide kattintva tekinthető meg.

Mint ismert Robin Williams sajnos a saját kezével vetett véget életének, utólag pedig kiderült, hogy mindezt valószínűleg azért tette, mert komoly betegségektől szenvedett: depressziós volt, korai stádiumban lévő Parkinson-kórral, és valószínűleg tudtán kívül demenciával is küzdött a komikus. 

A pánikszobákat alapvetően arra fejlesztették ki, hogy menedéket nyújtsanak a családoknak egy-egy veszélyes szituáció, támadás, esetleg betörés esetén, ám Robin Williams életének utolsó időszakát ismerve, talán elgondolkodhatunk azon is, hogy ez az elszigetelt kis rezidencia jó lehetőséget adott neki az elvonulásra, a gondolatai kiszellőztetésére is. Ez a lehetőség pedig a legendás ingatlan új lakójának is megadatik majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás