promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztóan nézett ki Robin Williams az utolsó fotókon, amik a halála előtt készültek róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Robin Williams szemében látni lehetett, hogy valami nagyon nincs rendben.

Robin Williams Magyarország egyik kedvenc nevettetője és színésze volt, aki olyan zseniális filmekben szerepelt, mint például a Jumanji, Mrs. Doubtfire, Holt költők társasága, Jó reggelt, Vietnam! vagy a Good Will Hunting. Rengeteg nevetést és könnycseppet köszönhetünk neki, fantasztikusan különleges fazon volt, akit örökre a legnagyobbak között fognak emlegetni – a világsztár 2014. augusztus 11-én, 63 éves korában hunyt el tragikus hirtelenséggel.

Robin Williams sajnos saját kezével vetett véget az életének, utólag pedig kiderült, hogy mindezt valószínűleg azért tette, mert komoly betegségektől szenvedett: depressziós volt, korai stádiumban lévő Parkinson-kórral, és valószínűleg tudtán kívül demenciával is küzdött a komikus – legalábbis erről árulkodik a boncolás eredménye.

Az Oscar-díjas Robin Williamsről kifejezetten aggasztó fotók készültek a halála előtti napokban, ugyanis az egyiken látni az arcán, hogy valami nincs rendben – bár könnyen elképzelhető, hogy ezt már csak utólag magyarázzák bele az emberek.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy konkrétan melyik képek készültek a színészről utoljára. Vannak felvételek, amiken egy képkiállításon, távolról láthatjuk őt a feleségével együtt, de van egy olyan is, amin Robin Williams az egyik rajongójával pózol egy fagylaltozóban – az utóbbin érzékelhető bizonyos szinten az, hogy valami nyomhatja a világsztár lelkét.

Máig rengetegen gyászolják Robin Williamset, hiszen sok-sok éven át hatalmas boldogságot okozott a közönségnek, és azóta se sikerült kitölteni az űrt, amit maga után hagyott Hollywoodban.

Itt lehet megtekinteni az utolsó felvételeket Robin Williamsről a halála előtt:

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás