promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebbe a nála 15 évvel fiatalabb fiúba szerelmes Kovács Patrícia, a csinos színésznő hosszú idő után rántotta a leplet kapcsolatukról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kovács Patrícia és jóképű szerelme egyáltalán nem foglalkoznak a köztük lévő korkülönbséggel.

Kovács Patrícia az elmúlt években a Korhatáros szerelem című sorozattal írta be magát végleg a magyar köztudatba A színésznő immár 45 éves de még mindig csúcsformában van, az utóbbi időben pedig nem csak a pályája csúcsán, hanem a magánéletében is a fellegekben jár. A  tapasztalt színésznőre ugyanis tavaly újra rátalált a szerelem, mégpedig kollégája személyében.

Kovács Patrícia szerelme nem más mint egy nála 15 évvel fiatalabb kollégája, Medveczky Balázs, akivel a hírek szerint 2023 május óta egy párt alkotnak. A kapcsolatukról sokáig nem osztottak meg semmilyen információt, a színésznő ugyanis igyekszik minél jobban óvni a magánéletét a reflektorfénytől. A Nők Lapjának azonban 2023 augusztusában mégis mesélt párjáról, akivel mint mondja tökéletesen kiegészítik egymást.

 Amikor elváltam, megszakítottam az erről való kommunikációmat a sajtó felé... Akkor húztam egy határt, és zárkózott lettem a magánéletemmel kapcsolatban. Persze mégsem lehet kikerülni, mert mégiscsak kitettük az ugrásról a közös képünket, s nem akarunk bujkálni. A környezetünkben már jó ideje tudtak a kapcsolatunkról, de az ugrás akkora élményt adott mindkettőnknek, hogy úgy éreztük, közzé kell tennünk az Instagramon

- mondta a lapnak Patrícia, utalva első közös fotójukra, mellyel felvállalták kapcsolatukat.

A színésznő és Medveczky Balázs egyébként ugyanúgy viselkednek a magánéletükben, ahogyan egy teljesen átlagos szerelmespár és a köztük lévő korkülönbséggel egyáltalán nem foglalkoznak.

Ezt sem lehet kihagyni, persze. Értem, hogy mindenkinek egyből ez jut eszébe. De közben meg annyi történt csak, hogy van két ember, aki kapcsolódott. És igen, van köztünk korkülönbség... na, bumm. Amikor a Korhatáros szerelmet forgattam, akkor is azt gondoltam, se neme, se kora nincs a szerelemnek. Az vagy van, vagy nincs. Bútorboltba és étterembe megyünk, kutyát sétáltatunk, ülünk a villamoson, sorozatokat nézünk. Éljük az életünket, mint mindenki más.

- mondta el akkor határozottan a színésznő, aki a hírek szerint azóta is boldog párkapcsolatban él jóképű szerelmével, akit az alábbi fotón te is megcsodálhatsz közeelbbről.

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás