promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeleg az esküvő Kárpáti Rebekánál? Saját apja fecsegte ki a kapcsolat részleteit, rengeteget elárult lánya titkolt milliárdos szerelméről
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közeleg az esküvő? A Barátok közt egykori sztárja nem finomkodott, amikor lánya választottjáról kellett kritikát mondani.

R. Kárpáti Péter szinte tejfölösszájú fiatalként ismerhette meg a nagyközönség, amikor a televízióban először magára öltötte ikonikus szerepét és a Mátyás király téri társasház Berényi Andrása lett. 1998 október 26-át írtunk együtt, R. Kárpáti Péter pedig ekkor 34 éves volt. Az idő telt, ő pedig a rengeteg izgalmas pillanat, fondorlat, ármány és szerelem után otthagyta a Barátok közt című sorozatot ( a nézők legnagyobb szívfájdalmára). Azóta R. Kárpáti Péter elvált, hatvan éves lett és két gyermek édesapja. Ezekből pedig mi látszik rajta? Semmi. Ha ránézünk egy fiatalos, virgonc, fitt, aktív férfit látunk, aki jelenleg tökéletesen elégedett, boldog és helyén van a világban. Nála 18 évvel fiatalabb párja mindenben motiválja: a korkülönbség miatt különösen fontosnak tartja, hogy lépést tudjon tartani kedvesével, akinek egyébként gyermekeivel is tökéletes a kapcsolata.

Péter is így van ezzel, lánya és fia mindig bátran fordul hozzá tanácsért, így hamar szóba került az is, hogy mit gondol lánya új választottjáról, a milliárdos Lénárd Andrásról, aki Csíki sört gyártó cég milliárdos tulajdonosa. András nem finomkodott és nem próbált kitérni a kérdés elől sem: "leendő vőm"-nek nevezte a férfit, ami lehet egy vicces, tréfás megszólítás, de jelentheti azt is, hogy a szerelmesek már sokkal előrébb tartanak a családtervezésben, mint azt bárki gondolta volna.

Elmondta, hogy neki elsődlegesen az a fontos, hogy lánya boldog és kiegyensúlyozott legyen, ami véleménye szerint most teljes egészében így van és ami a legfontosabb: szeresse nagyon Rebekát. A jelek szerint ez is pipa. Kiemelt még egy tulajdonságot Andrásról, amire lehetséges, hogy sokan nem gondolnának elsőre: a humorát. Kifejezetten jókat tud nevetni lánya párjával. Szintén jó tulajdonságának tartja a karakánságot, ezen viszont már kevésbé lepődünk meg: az üzleti életben erre a jellemvonásra mindenképpen szükség van.

Most pedig mutatunk néhány képet és videót az érintettekről, akik remélhetőleg tényleg tartósan, egymás oldalán találják meg a sírig tartó szerelmet:

R. Kárpáti Péter büszkén feszít lánya oldalán, a színész sok-sok évet letagadhatna valós életkorából:

Ez volt az első közös kép, melyet Rebeka megosztott magáról és a szerelméről. Bár a férfi arca nem látszik, itt már nyílt titok volt, hogy ki rabolta el a barna szépség szívét:

A férfi vélhetően András legnagyobb örömére tényleg boldoggá teheti a lányát: Rebeka sosem volt még ennyire üde és sugárzó, süt róla az a magabiztosság, amit egy boldog kapcsolat és egy szerelmes férfi kényeztetése tud megadni:

Ha pedig jobban megismernétek Kárpáti Rebeka párját és Csiki Sörmanufaktúra atyját, akkor azt a lenti interjúra kattintva tehetitek meg. Az interjúztató személy pedig maga Till Attila.

Forrás: Star Magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás