promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a Barátok közt első pofonjára? Tudod, kit csókolt meg először Berényi Miklós? Idézd fel a magyarok kedvenc napi sorozatának nagy pillanatait!
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nosztalgiázz a Barátok közt legelső pofonjával és Berényi Miklós első csókjával!​

Az RTL Magyarország nemrég bejelentette, hogy több közkedvelt műsorát fogja újra műsorra tűzni június 1-től. Az idei nyáron bárki újra megnézheti a Mónika show és a Balázs show legemlékezetesebb adásait, újrázhatja a Szombat esti láz és a Csillag születik régebbi szériáit, és a legelső epizódjától ismét megnézheti a magyar televíziótörténet leghosszabb ideig futó napi sorozatát, a Barátok köztöt.

A széria első részét 1998. október 26-án sugározta az RTL Klub, és bár az évek előrehaladtával merőben megváltozott a sorozat mind történetben, mind pedig a szereplőket illetően, így is volt egy hűséges rajongóbázisa, akik mind a 10 456 epizódot becsületesen végignézték. Ugyan a lezárás igen megosztó lett, mégis sokaknak hiányzott a Mátyás király tér az elmúlt egy évben. Valószínűleg az RTL-nél ezért is döntöttek úgy, hogy az elejétől fogva elkezdik ismételni a sorozatot, mert ezzel talán fel is tudják lendíteni az RTL Goldnak a nézettségét.

Hogy milyen számokat produkálnak az ismétlések, arról még nincsenek információk, de az biztos, hogy vannak, akik minden hétköznap délben, vagy este 8 órakor odaülnek a televízió elé, és nosztalgiáznak a Barátok közttel.

Ráadásul az RTL Magyarország a saját honlapján is rövid videókat tesz közzé, amelyekkel olyanok is felidézhetik a régi idők nagy pillanatait a Barátok köztben, akik nem akarják az egész sorozatot újranézni.

Mint például a sorozat első pofonja, amit Novák Laci kapott Barta Zsolttól. Talán emlékeznek még néhányan, hogy Laci már a történet legelején komoly adósságba került, amit nem tudott időben visszafizetni Zsoltnak. A nehézfiú ezért keményebb és meggyőzőbb módszerhez folyamodott.

Az első pofonra még csak-csak emlékszünk, de mi a helyzet Berényi Miklós első csókjával. Szerelmének, Balogh Nórának adta, vagy valaki egészen másnak? Meglepő lehet, de Miki első csókja nem a csinos ügyvédnővel csattant el, hanem tragikusan elhunyt testvére, Zoli szeretőjével, akit Ullmann Mónika játszott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás