promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feltámadt a Barátok közt – akár rajongó vagy, akár nem, ezeket a videókat látnod kell
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újra előkerült Bartha Zsolt és Berényi András. Nagy nosztalgiavonatra ültet fel mindenkit az RTL Klub.

Alaposan visszamegyünk az időben, mert a Barátok közt első részét 1998. október 26-án adta le az RTL Klub. Belegondolni is elképesztő, hogy a széria 10 ezer 456 részből állt. Nagy kitartás kell ahhoz, hogy valaki végignézze az egészet.

A lezárás megosztotta a nézőket, de sokan inkább amiatt voltak kiakadva, hogy el kellett búcsúzniuk a kedvenc sorozatuktól. Ez érthető, mert voltak olyan rajongók, akik nap mint nap ott voltak képzeletben a Mátyás király téren, és gyakorlatilag a családtagokként kezelték a szereplőket.

A színészek az utolsó epizód után rengeteg levelet kaptak, amikben volt öröm és bánat egyaránt.

Aki szeretné újraélni a pillanatokat, az megteheti, mivel az RTL Gold június 1-jétől ismét elkezdte sugározni a szériát. A csatorna most mindenkit felültet a nosztalgiavonatra, mivel az internetes oldalon közétették a Barátok közt első jelenetét.

Emlékeztek még arra, amikor Berényi András és a családja átlépték a Mátyás Király téri társasház küszöbét? Az egyik főhősnek rögtön szembesülnie kellett a szomorú valósággal: nem minden áll úgy, ahogyan azt elképzelte. Miközben családja felfedezőútra indul a házban, az építesz hamar rájön, hogy leadott tervét a háta mögött átalakította valaki.

Láthatunk videót egy másik ikonikus figuráról is: a Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly a széria harmadik epizódjában tűnik fel. A színész már a kezdetekkor rosszfiút alakít, aki Novák Lacival keveredik sötét ügybe a történet elején. A gonosz mosoly már akkor nagyon jól ment neki.

Az RTL Gold ma este is 20 órától négy epizódot ad le, szóval akinek nosztalgiázni támad kedve, annak ott a helye, a sima RTL Klubon pedig folytatód A Konyhafőnök.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás