promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon durva kritikát kaptak A Konyhafőnök Michelin-csillagos séfjei a nézőktől
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő és Sárközi Ákos mostanában túl messzire ment?

A középdöntő harmadik napjára minden csapat bemutatkozhatott, így Rácz Jenő fiú-triója is a pultba állt, hogy pontokat gyűjtsön, ami egyelőre nem jött össze nekik.

Szemes alapanyagok és két különleges tengeri hal feküdt a versenyzők útjába, egy vörös csattogóhal és egy fűrészfogú sügér, valamint különböző babfélék, zöldborsó és mák is volt a pulton. A feladat egy elő- és egy főétel elkészítése volt.

Egzotikus gyümölcsök és közönséges zöldségfélék várták a második főzésre a színes kötényes csapatokat. Többek között mangosztánból, zöld papayából és tojásdinnyéből kellett alkotniuk egy főételt és egy desszertet a hőn áhított pontért.

A piros és kék kötényes trióknak még egy napja van, hogy pontot vagy pontokat szerezzenek, ezzel pedig közelebb kerüljenek A Konyhafőnök címhez és a 10 millió forinthoz.

A közönség továbbra is az Anikó-Anna duóval nincs megelégedve, viszont ők már összehozták, amit össze kell, és elég sok pontot gyűjtöttek. Meglátjuk, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy ne kerüljenek a kiesés szélére.

A Konyhafőnök rajongók mostanában sok mindenkit kritizálnak, így Rácz Jenő és Sárközi Ákos sem kerülhette el ezt a dolgot.

„Nekem nagyon furcsa a séfek »kritikája«, amikor ha nem tetszik nekik valami, kidobják serpenyőstől, fazekastól. Egyrészt ételt miért kell kidobni? Vagy amikor Jenő minden zöldséget, gyümölcsöt lesöpört a földre, hogy legyen hely a pulton. Hogy ezt a saját éttermükben megcsinálják, bánja a fene. Nyilván nagyok az elvárások a fizetett alkalmazottaktól. De egy amatőr szakácsot tanítani kellene, nem pedig megalázni. Ez a véleményem! Ja és még egy dolog: Jenőnek szóljon már valaki, hogy a kést nem illik lenyalni (kóstolás után mindig ezt teszi).”

- írta az egyik topkommentelő A Konyhafőnök csoportban.

Persze a többség még mindig úgy van vele, hogy akinek nem tetszik a főzőshow, az váltson át egy másik csatornára, vagy kapcsolja ki a tévét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás