promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fiatal Hannah Montana kis cicijű szexbombává cseperedett: Miley Cyrus mindent megmutat, így a képzeletnek semmi sem marad
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a meztelenruha tényleg hű a nevéhez, Miley pedig csodásan kitölti mindenhol.

Miley Cyrus az amerikai szórakoztató ipar egyik ikonikus alakja, aki mindent kipróbát, ami a szórakoztatóipar: a zenében, a színészetben és a televíziós szereplésekben is hatalmas sikert aratott. Destiny Hope Cyrus néven született, 1992. november 23-án Franklin, Tennessee-ben. Apja, Billy Ray Cyrus, szintén ismert zenész és színész, így már fiatalon bekerült a média körforgásába.

Fiatal kora ellenére már gyermekként ismert lett a színészi tehetségével és énekesi képességeivel. Legelőször a Disney Channel sikeres sorozatában, a "Hannah Montana"-ban tűnt fel, amelyben a címszerepet játszotta. Ez a szerep lehetővé tette számára, hogy hatalmas rajongótábort szerezzen magának világszerte és megismertesse őt a nagyközönséggel. Cyrus egyesítette az éneklést és színjátszást ebben a sorozatban és sikert sikerre halmozott. Minden tele volt az arcképével, a kislányok (és a nem olyan kicsi lányok, meg a fiúk is) mindent megvettek, amin az ő arca, vagy neve szerepelt, gyakorlatilag letarolta a világot. Ez persze mindig magában rejti a veszélyt: nem túl fiatal-e ahhoz, hogy egy ekkora ismertséget feldolgozzon, nem fog-e elkallódni és főleg, nem ragad-e rajta ez a szerep élete végéig?

Így nézett ki ebben az időben Miley Cyrus, vagyis Hannah Montana:

A sorozat mellett Cyrus zenekari karriert is épített. Sikeres zenészkarrierje során több albumot adott ki, amelyek közül néhány világszerte nagy sikert aratott. Zenéjében pop és rock stílusokat vegyített össze, gyakran provokatív szövegekkel és látványos performanszokkal.
Miley a színészetet sem hanyagolta el. Szerepelt olyan filmekben, mint a "The Last Song", ahol a főszerepet játszotta, de több más alkotásban is feltűnt. Ezek a filmek lehetővé tették számára, hogy megmutassa sokoldalúságát és színészi tehetségét, úgy, hogy Hannah Montana már nem volt az élete része.

Miley Cyrus karrierje során többször is változott, különböző stílusokat és megközelítéseket próbált ki mind a zenében, mind a színészetben. Az évek során egyre inkább elmozdult a Disney-képéből, és egy egyedi, provokatív stílus felé fordult, ami sok vitát és rengeteg negatív, valamint pozitív reakciót váltott ki.

Ha megnézzük ezt a képet, akkor egyáltalán nem látjuk benne a Disney üdvöskét, helyette egy felnőtt, erős, magabiztos, szexi nő mosolyog ránk a fotókról:

 

Mostanában Miley széles körű projekteken dolgozik, új zenéket, filmeket készít és televíziós munkákat is vállal, valamint turnézik világszerte, de számos jótékonysági kezdeményezésben is részt vesz.
Miley Cyrus pályafutása során kivételes tehetségét és sokoldalúságát bizonyította mind a zenei, mind a színészi területen. Bár sokszor vitatott volt stílusával és megnyilvánulásaival kapcsolatban, kétségtelen, hogy jelentős hatással van a mai popkultúrára és a zenei iparra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás