promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átlátszó ruhában dudorodnak Kollányi Zsuzsi mellei, három gyerek után is bombázó az énekesnő
Borítókép:  YouTube/ Magneoton
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kollányi Zsuzsi ruhája átlátszott, a melleit aligha takarta el valami. 

Kollányi Zsuzsi hosszú évek óta énekesnőként tevékenykedik, korábban Majkával és a rapperrel, Curtisszel alkotott egy csapatot. Sokszor együtt koncerteztek és közös dalokat is alkottak, majd amikor Zsuzsi várandós lett a fiúkat Veres Mónikát, azaz Nikát fogadták be a csapatukba. Lecserélték az énekesnőt, akinek azóta már három gyermeke született. Ikrei elképesztően cukik, akikről néha-néha még fotókat is megoszt. Ám férjével nemrég úgy döntöttek, hogy inkább külön folytatják, hosszú évek után a válást látták a legjobb döntésnek. 

A Majkával közös egyik videóklipje az alábbi videóban látható: 

Az elmúlt években tehát rengeteg dolog történt vele, mostanra azonban úgy tűnik megtalálta a boldogságot. Új párja lett, akivel egy ideig boldog volt. Nem más rabolta el a szívét, mint Bóza Roland, aki a Konyhafőnök műsorából lehet ismerős a tévénézőknek. Zsuzsi azonban nem szomorkodik, közösségi média oldalain megosztott tartalmakon jól látható, hogy mennyire sugárzik.  Egyre-egyre dögösebb fotókat mutat meg magáról. 

Szereti a vadabb szereléseket, ám nemrég egy olyan fotót mutatott magáról, amely láttán biztosan elállt a lélegzete minden követőjének.

Kollányi Zsuzsi ugyanis egy forgatáson vett részt, de egy olyan felsőt választott magának, amelyek szinte minden átlátszik. Egyedül a rajta lévő zöld csíkok takarják a mellét, amelyre természetesen nem vett fel melltartót. Így igencsak kilátszanak a mellei, egy igazán vadító szerelésben mutatta meg magát. 

A rajongói pedig nem hagyták szó nélkül azt, hogy mennyire bombanő valójában Zsuzsi. Ellepték a bejegyzés a kommentelők, nem győzték dicsérni a szexis énekesnőt. 

- Nagyon bomba a kép - írta Zsuzsi egyik kommentelője a róla készült fotóhoz. 

- Ez az ZsuZsu! Egy belevaló csajszi, úgy is van! Szuper az a felső a zölddel - tette megjegyzést a ruhájára egy másik hozzászóló. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás