promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya fedetlen szeméremdombbal vonult végig a vörösszőnyegen, soha nem mutatott ilyen sokat legendásan formás testéből a Dűne sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zendaya a feneke után most a szeméremdombját villantotta meg a kíváncsi szemeknek.

Több világvárosban is nagyszabású bemutatót tartottak a Dűne: Második rész premierje miatt, ahol a szereplők is felvonultak. Közülük is a legmerészebb ruhákba Zendaya bújt, aki először egy popsivillantós C-3PO-szettben vonult fel a vörösszőnyegen, majd New Yorkban olyan ruhakölteményben jelent meg, ami alá már nem is húzott semmiféle fehérmenűt.

Zendaya még sosem mutatott ilyen sokat legendásan formás alakjából, több mellvillantás is kötődik hozzá, de olyanra még nem volt példa, hogy fedetlen szeméremdobját is szemügyre vehették volna a kíváncsi szemek egy nyilvános, rangos eseményen.

Ebből a szempontból valóban kivételes bemutató volt a new yorki premier, és bár Florence Pugh is olyan szettet viselt, ami oldalt teljes betekintést nyújtott sokat szidott melleihez, kétségkívül Zendaya vitte a prímet fedetlen intim testrészével.

(Fotó: Profimedia)

Ha megnézzük a Pókember és a Dűne sztárjának ruháját, láthatjuk, hogy egyébként egy nagyon finom, letisztult, egyszerű fehér darab, alján némi aranyozott díszítéssel, és az egy dolog, hogy felsőtestén is hosszában ki van vágva neki, de hogy a lábai között mi tartotta fixen, azt csak ő és a stylist-ja tudhatja.

(Fotó: Profimedia)

De ha már itt tartunk, azért Rebecca Ferguson szettje is megér egy említést. A Dűne másik női főszereplője olyan ruhában vonult fel a vörösszőnyegen, mint aki egy Intimissimi fotózásról sietett volna át a premierre. Meg kell hagyni, a 40 éves színésznőnek is káprázatos megjelenése volt.

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás