promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányt botrányra halmoznak a Való világ exvillalakói, ez nagyon rossz fényt vet az RTL hamarosan induló műsorára
Borítókép:  Youtube - tozso01
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába a hatalmas felhajtás, ha a korábbi szereplők a sárga földig lejáratják a csatornát.

Hatalmas öröm és izgatottság fogadta az RTL bejelentését, miszerint elindult a válogató a Való Világ új évadára. A műsor számtalan, igen ambivalens érzést okozott a nézőinek. Sikere és titka (bár szerintem egészen könnyű megfejteni, így lehetséges, hogy erős titoknak nevezni) az egyszerűségében rejlik. Összeraknak egy rakás, szerepelni vágyó embert, akik bármit megtennének azért a 15 perc hírnévért, amit a csatorna biztosít nekik. A műsor első néhány évadát nem tagadom, én is néztem és nem tartom véletlennek azt, hogy a korábbi adásokból többeknek sikerült azóta is felszínen maradni, ilyen vagy olyan formában foglalkoztatja őket a média és sikerült egy stabil rajongótábort kialakítaniuk. Ilyen Majka, akiből az ország egyik legmegkerülhetetlenebb előadója lett, ilyen Nádai Anikó, aki azóta már sikeres műsorvezetővé avanzsált, ilyen Baukó Éva, aki megmaradt celebnek, de emellett tisztes, polgári szakmát végez, amiben nagyon sikeres, de talán VV Somát is ide sorolnám, akinek a szerelmi élete követhetetlenebb, mint egy szappanopera, mégis el tud mondani egymást után meglepően sok, összefüggő mondatot. A többieknek (sajnos) az ilyen-olyan polgárpukkasztással sikerült felvágniuk és azért nem tűntek el a süllyesztőben, de erről még később.

A Való Világ villájába bezárva lenni úgy gondolom, hogy egy nagyon kemény pszichológiai próbatétel, főleg abban az esetben, ha a delikvensnek nincs meg a megfelelő IQ és EQ állománya arra, hogy feldolgozza, mi is történik ott. Kizsákmányolás, hazudozás, megjátszás, megalázás és megalázkodás, taktikázás, pózolás, értéktelenség. A csatorna már nem is törekszik arra, hogy érdekes, izgalmas, színes egyéniségeket foglalkoztasson, a szellemi színvonal lecsúszása évadról évadra érezhető volt. Az volt a furcsa, ha bekerült valaki, aki nem ketrecbe zárt majomként üvöltött és érvekkel, esetleg kérésekkel közeledett villatársaihoz, sajnos legtöbbször eredménytelenül. Tehát ott van ez a rakás eszköztelen ember, akik fel sem fogják mi történik, csak kikerünek a villából és nem értik. Nehezen dolgozzák fel az akklimatizálódást, de vélhetően a legfájóbb pont az az életükben, hogy mégis, miért nem sztárok még? Miért nem keresi őket senki, miért nem sikerült nekik?

Persze azt is elképzelhetőnek tartom (vagy legalábbis remélem), hogy ez nem szándékos és egyszerűen az értelmiségi(bb) embereknek már nem sikk ebbe a műsorba bekerülni, így azzal főz a csatorna, ami marad. A hivatalos bejelentés előtt egy korábbi reality játékos közzétett egy neki írt levelet, melyben a VV Castingra invitálják: lehet, hogy valóban lepkehálóval kell már fogni az embereket. Mindenestre az erre összeverbuválódott Facebook csoportokban mindenki drukkol valakinek, őket nem zavarná, ha "újrahasznosítanák" a szereplőket.

Egyébként hatalmas kultusza van nálunk ezeknek a trash műsoroknak, jó magam is hódolok eme bűnös élvezetnek, bár én szintekkel kulturáltabb, Netflixes sorozatokat részesítem előnybe, ha erről a műfajról van szó. Egészen hihetetlen, de 60 perces epizódok tudnak ott káromkodás és a hang felemelése nélkül lemenni. Szinte döbbenetes. 

Azt, hogy a Való Világ összes játékosa hova sodródott, szinte lehetetlen lenne összeszedni, most néhány keményebb arcot szedtünk össze, akiknek határozottan nem tett jót a villalét.

Christofel bár a szerethetőbb karakterek közé tartozott temperamentumával és jóindulatú, ám sokszor butácska hozzászólásaival, az utóbbi időben sajnos nem jó hírek érkeztek róla. Erőszakossága és félresikerült párkapcsolatai miatt egy időre eltűnt, most Tiktokon szeretne újra "felragyogni", így követőit zavarodott állapotban arra kéri, hogy valahogy emeljék fel.

@cristofel.pittman

ma egy meglepetés kérdésekkel vàrlak titeket !! kérlek osszátok meg és tegyünk a vissza térésemért hogy mindenki boldog és vidám legyen

eredeti hang - VV Cristofel Cuba

Pácz Viki is Tiktokon találta meg a számításait (amellett, hogy maradt az Alma Maternél és az RTL-nél dolgozik), azt csinálja amit a villában: pénzért egrecíroztatja szellemileg nem épp a topon lévő " barátait" aztán jót röhög rajtuk. Karrier.

Mind közül a legtragikusabb VV Virág élete, akinek gyógyszer, drog és alkoholfüggőségén, valamint bántalmazó párkapcsolatán egy egész ország mozizik és sorra osztják meg az emberek a vicces felvételeket. Hát... így lehet egy életet elfecsérelni. Nagyon kívánom neki, hogy valahogyan ki tudjon ebből az egészből kecmeregni.

Auréliót is elkapta a Rock n' Roll életérzés: többedmagával erőszakos bűncselekménybe keveredett és börtönbe került. Azonban becsülettel leülte a büntetését és kész új életet kezdeni. Hibázott, de vállalta a felelősséget és most már lenyugodott. Tehát nem esélytelen az, hogy valaki rendbehozza az életét, akármilyen mélyen is volt a gödörben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás