promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág segítségért kiáltott, de sok kommentelő inkább kegyetlenül nekiment
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az internet népe VV Virág helyesírásába kötött bele.

Nem olyan rég ért véget a ValóVilág 11-ik évada, ami erős érzelmeket váltott ki a rajongókból, akik lelkesen követték a műsort. Volt olyan hozzászóló az egyik ValóVilágos Facebook-csoportban, aki VV Kriszti győzelme miatt csalással vádolta az RTL-t. Meglátása szerint a csatorna direkt így hozta össze a Finálét, hogy a végén a két ellenség maradjon bent, majd a bunda miatt jöhetett VV Kriszti győzelme.

Persze sokan megvédték az RTL-t, hogy ennyi erővel akkor az előző évadot a másik Éjjel-nappal Budapest szereplőnek, VV Bálintnak kellett volna megnyernie. A zúgolódás eleve VV Reni kiesésénél elkezdődött, akiknek szintén rengetegen szurkoltak. Mivel a legtöbb versenyzőnek volt rajongótábora, így nem meglepő, hogy mindenki a saját igazát szeretné bizonyítani, akár azzal is, hogy csalással vádolja meg a ValóVilágot.

VV Krisztinek tehát most 36 millió forinttal több van a zsebében, de tudjuk nagyon jól, hogy nem mindig azok kerülnek a középpontba, akik megnyerik a játékot. Anno Majka például csak harmadik lett, de ma már ő Magyarország legértékesebb sztárja. Most jön az a pont, amit a kiesett VV11 versenyzőknek okosan kell kihasználni.

VV Virág is igyekezett megmutatni, hogy van másik oldala is, mivel a ValóVilág 10-ben úgy szerzett magának hírnevet, hogy folyamatosan fel volt izgulva. VV Danival azóta már szakítottak, de azért még voltak boldog pillanataik idekint.

Az egykori játékos megpróbálta az X-Faktort is, de kiesett. Ez persze nem tántorította el, hogy zenei karrierbe kezdjen, így Wirág néven bele is vágott. VV Virág a rajongóival a 78 ezres Instagram-oldalán tartja a kapcsolatot. Nem olyan rég közzétett egy képet, és a követői segítségét kérte. Ezt A Nagy Bulvárcsoportban osztották meg, de ide kattintva is meg tudjátok nézni.

Tehát VV Virág elhagyott egy Guess parfümöt, amit lehet visszakapott, de valószínűbb, hogy valaki nagyon boldogan távozott vele. Néhány kommentelő persze inkább a celeb helyesírásával volt elfoglalva.

„A magyar tanárnőd meg azért lesz hálás, ha nem adod ki a nevét”

„Segítsetek kérlek megfejteni, hogy mi az a zazslo, egyedül nem megy”

VV Virág amúgy zacskót akart írni, de eléggé pánikban tehette ki az 24 órán át keresztül elérhető Instagram-sztorit. Most amúgy a jótékonyságra hívja fel a figyelmet, hogy a követői támogassák a Fehérvári úti Vásárcsarnoknál mindig feltűnő furulyás gyengén látó hölgyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás