promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyorrú bácsika lett a Taxi sztárja, teljesen felismerhetetlen manapság a magyarok kedvence
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Samy Naceri már 61 éves, és rengeteget változott a Taxi óta.

Magyarországon igazi kultfilmnek számít a francia Taxi című alkotás, amiben belekeveredhettünk egy idétlen rendőr, és egy nagyon menő taxis izgalmas és vicces kalandjába, ahogyan éppen német bankrablókat próbálnak elkapni. A film annyira sikeres volt, hogy egy egész széria lett belőle, a magyarok pedig az összes részt szeretik a két főszereplő, Daniel (Samy Naceri) és Émilien (Frédéric Diefenthal) miatt – sőt, a harmadik részben még a legendás Sylvester Stallone is tiszteletét tette.

Egészen hihetetlen, de a Luc Besson által írt alkotást 1998-ban mutatták be, vagyis már 25 év telt el Daniel és Emilien első akciója óta, de itthon még mindig hatalmas népszerűségnek örvend ez a film, az emberek folyamatosan idézgetik. Mondhatjuk, hogy a Taxi beépült a kollektív tudatunkba, a kultúránk részévé vált, de így is elég megdöbbentő belegondolni, hogy már 25 éves.

A Taxi laza, közönségkedvenc főszereplője, Samy Naceri már 61 éves, még mindig aktívan színészkedik, de már nem olyan nagy projektekben, mint régen. Többször is meggyűlt a baja a hatóságokkal, de a rajongói még mindig odavannak érte, a francia bulvárlapok pedig folyton a szerelmi életével vannak elfoglalva, ugyanis állítólag egy nála több évtizeddel fiatalabb, gyönyörű nővel jött össze.

A magyarok valószínűleg már fel se ismernék manapság a régi kedvencüket, hiszen Samy Naceri rengeteget változott az utóbbi években, évtizedekben, egyáltalán nem hasonlít már arra a Danielre, akit 25 évvel ezelőtt megismerhettünk a Taxiban – de ez így is van rendjén, hiszen az öregedés egy teljesen természetes dolog, akármennyire is nem ezt vallja a legtöbb hollywoodi sztár.

Így néz ki mostanság Samy Naceri:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás