promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jakupcsek Gabriella több tízmillióért osztja az észt, a műsorvezetőnő rengeteg guriga ezressel pózolt
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legcsinosabb műsorvezetőnő végre meglepte magát és ezzel minket is.​

Jakupcsek Gabriella egykor az ország egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője volt - ezt a státuszát nem a véletlennek köszönhette. Ő még a televíziós személyiségek azon generációjához tartozott, akik nem egy valóságshowból kikerülve ültek le műsort vezetni, hanem előtte komoly tanulmányokat folytatott.

Érettségi után a Színház- és Filmművészeti Egyetem felé vette az irányt, de viszonylag hamar rájött, hogy a színjátszás nem az ő útja, úgyhogy hamar az Eötvös Lóránd Tudományegyetem bölcsészkarán találta magát, ahol diplomát is szerzett, méghozzá művészettörténet-magyar és általános nyelvészet szakon.

Ahogy a művelt római mondaná, scientia potentia est - a tudás hatalom, úgyhogy itt még nem állt meg, és elvégezte a MÚOSZ újságíróiskoláját is, valamint a Párizsban található Nemzetközi Újságíróiskolát is.

Ilyen képesítések után kezdett el a médiában dolgozni, hosszú évekig a Magyar Televíziónál, kulturális rovatvezetőként és szerkesztő-műsorvezetőként is, majd 1999-től kezdve átnyergelt a kereskedelmi csatornákra, ahol a mai napig is láthatjuk őt a képernyőn.

Jakupcsek Gabriella otthonát már mi is bemutattuk a portálunkon: igazán hozzáillő, elegáns, és méltóságteljes körülmények között éli mindennapjait - és legújabb szerzeménye segítségével minden bizonnyal már az A-ból B-be való eljutás sem fog neki gondot okozni.

Őszintén szólva egy kicsit irigyek vagyunk, hogy valaki ilyen ajándékot kap - ám abban is biztosak lehetünk, hogy Gabriella ezt a szép új autót nem a puszta vak szerencsének köszönheti, hanem a kitartó munkájának. A használatára bocsátott autó egy igazi svéd csoda, egy Volvo SUV - bár ebből a képből minden kétséget kizárólag nem tudjuk a típust megállapítani, elég gyanús, hogy a márka valamelyik friss modelljéről van szó, mint például az XC90 vagy az EX30.

Mindkét autó igen komoly értéket képvisel, egy új példányért extráktól függően súlyos tízmilliókat kell kicsengetnünk - addig is, marad a YouTube:

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás