promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci tényleg ilyen drága luxusverdával jár? Ezt az álomautót mindenkinek látnia kell
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Laci olyan csúcskocsival fotózkodott, amitől mindenkinek le fog esni az álla.

A Megasztár című tehetségkutató műsorban ismerhettük meg Gáspár Lacit, aki az elmúlt közel 20 évben az ország egyik legnagyobb sztárja lett. Rengetegen imádják őt az X-Faktor mentoraként, hiszen a személyiségével nagyon sokat hozzátesz a műsorhoz – bár a legutóbbi évadban azért akadtak kisebb-nagyobb összetűzései, többek között a 11. szezonban csatlakozott Herceg Erikát is leoltotta:

Gáspár Laci nagyon szerény körülmények közül jött, de mára szerencsére sikerült megteremtenie magának és a családjának egy olyan életet, amire mindig is vágyott. Rengeteg munkája van ebben, és természetesen ilyenkor az ember szeretné rendesen kiélvezni a gyümölcsét, sokan például igazi álomautót szereznek, hogy megjutalmazzák magukat – úgy tűnik, hogy az énekes is így tett, legalábbis erről árulkodik 1-2 felvétel.

A minap Gáspár Laci megosztott egy egészen meglepő fotót, ugyanis egy igazán feltűnő, lila Lamborghinivel pózolt, ráadásul utána megint, és másik ruhában. A kommentelők egy bizonyos része szerint a híresség szerzett magának egy ilyen luxuskocsit, és most ezzel járja az országot – bár vannak, akik nem hiszik el, hogy az énekesnek ilyen elképesztő verdája van.

Ha Gáspár Lacié az autó, ha nem, az biztos, hogy nagyon passzol hozzá ez a járgány, hiszen pont annyira különleges, mint ő. Egy ilyen jármű után mindenki megfordulna az utcán, mivel nemcsak gyönyörű, de köztudottal hihetetlenül drága is – ráadásul nem mindennapi látványt nyújt, az biztos.

Itt lehet megtekinteni Gáspár Lacit a lila Lamborghinivel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás