promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci leoltotta Herceg Erikát: „Akkor áll ki legjobban az igaza mellett, amikor nincs igaza”
Borítókép:  RTL (screenshot/X-Faktor)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár úgy tűnt, hogy Herceg Erika és Gáspár Laci nem igazán jönnek ki egymással, ez tévedés.

Hihetetlen, hogy már november van, és ha november, akkor 19-én elérkeztünk az idei X-Faktor fináléjához. Herceg Erika kivételével mind a három másik mentornak volt egy-egy versenyzője még a mezőnyben: megtippelni sem lehetett, hogy a végén ki nyer, de hogy az idei műsor körül csak úgy izzott a levegő, az annál biztosabb.

Voltak itt például kitálalások egy-két kieső versenyző által, nem műkődő applikáció-szavazás az első adásnál, vagy épp az a TikTok videó, amiben a mentorokat vágták össze úgy, mintha kábítószer hatása alatt lennének. Úgy látszik, az RTL műsorainak mindig az egyik alappillérje a botrány, és erre a Celeb vagyok, ments ki innen! is elég jó példa.

De a 2022-es X-Faktor lassan a végéhez ért, addig pedig csak úgy ömleszteni kezdte az RTL a visszaemlékezéseket, vagyis a kimaradt és a TV-ben lévő vicces jeleneteket egyaránt a mentorokról, felejthetetlen pillanatokat a versenyzőkről. 

Interjúk is folyamatosan készültek, talán idén jobban figyeltek a médiumra, mint eddig valaha: mondjuk szükség is volt rá, hiszen az új női mentor teljesen ismeretlen volt a magyar közönségnek. Már ahogy az RTL elkezdte levetíteni az adásokat, a kommentek egyfolytában kifogásolták Erikát, a minap pedig ő is elismerte, hogy

visszanézve a válogató felvételeit, olykor önmagát is nehezen tudta szeretni. Így nem csodálja azt a rengeteg negatív kritikát, amit a műsor elején kapott.

Ahogy Erika azt is megjegyezte az RTL Fókuszban, hogy az X-Faktor elején nem merte elmondani a véleményét, hiszen kezdő mentor volt. Szégyenlősködött, pedig soha nem erről volt híres.

Puskás Peti elárulta, hogy az máig megmaradt benne, amikor Erika teljes önkívületben ordított vele:

„Nemcsak Kevinnel jártunk be egy óriási utat, hanem Erikával is."

Gáspár Laci pedig a minap beszélt őszintén arról a Fókusznak, hogy mit is szeret a női mentorban:

„Első pillanattól kezdve szerettem Erikában, hogy láttam benne, lehet majd vele vitatkozni. Ez jó, én szeretem az ilyet. Én szeretem azt Erikában, hogy beleáll, megmondja, amikor nincs is igaza, akkor is kiáll mellette, sőt! Igazából akkor áll ki a legjobban az igaza mellett, amikor nincs igaza."

Szokták mondani, hogy egy kapcsolat akkor lesz valódi, ha a felek elkezdenek vitatkozni egymással. Vajon 2023-ban is ők lesznek azok, akik a mentorszékben fognak ülni?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás