promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
LL Junior számolatlanul szórja a milliókat: két családi kocsi árával vetekszik amit beújított magának
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik rendesen fial a csirkebiznisz.

Lesi László Csaba, művésznevén LL Junior, kiemelkedő alakja a magyar zenei színtérnek. Egyedi stílusa és sokoldalúsága révén az egyik legismertebb és legnépszerűbb előadóművész Magyarországon. Számos sikeres dal, album és televíziós szereplés fűződik nevéhez.

LL Junior 1979-ben született, és gyermekkorától kezdve érdeklődött a zene iránt. Fiatalon már énekelt és zenélt, és hamar felfedezték benne a rendkívüli tehetséget. Az 1990-es évek végén indult zenei pályafutása, amikor először feltűnt a hazai zenei színtéren, és óriási sikert arattak a Fekete Vonat nevű formációval. Kezdetben a hip-hop stílusban jeleskedett, és hamar népszerűvé vált a fiatal generációk körében.

LL Junior karrierje azonban nem korlátozódik csak a zenére. Számos televíziós műsorban is szerepelt, ahol nemcsak énekesként, hanem szórakoztató személyiségként is kivívta a nézők tetszését. Az őszinte és laza fellépésével, valamint humorával hamar népszerűvé vált a televíziós közönség körében is.

Az évek során LL Junior számos slágert és sikeres dalt hozott létre. Stílusa sokszínű, és képes különböző műfajokban kifejezni magát. A pop, hip-hop és dance stílusokat ötvözi sajátos módon, így sokszínűsége révén széles körű hallgatóságot vonz.

A sajtó részéről élénk figyelem kísérte LL Junior kapcsolatát Dárdai Blankával. A fiatal előadóművésznővel hol összejöttek, hol szakítottak: egyfajta se veled-se nélküled kapcsolat volt az övék, ám most Blanka Instagram bejegyzése alapján ismét szent a béke kettejük között - ráadásul Juniort nem akármilyen csuklódíszben sikerült lencsevégre kapni.

Bár az órát meglehetősen távolról látjuk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy ez egy Rolex Yacht Master II, annak is az arany-acél két tónusú verziója, erről a típusról beszélünk, ami a harmadik képen látható a bejegyzésben:

És hogy mennyibe kerül egy hasonló karóra?

Nem lesz olcsó: a legnagyobb használtóra-kereskedelemmel foglalkozó internetes portálon 7 millió forintos ár körül kezdődnek, az arany modellek azonban inkább olyan 15 millió forintért vásárolhatók meg.

Az óra érdekessége az egyik komplikáció, ami egy 10 perces visszaszámlálót tartalmaz: a yacht-versenyeken vannak duda-jelzések, amik után 10 perc van végrehajtani a feladatot, ehhez nyújt segítséget az óra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás