promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván kiakadtak LL Juniorra az emberek, záporoznak a szidalmak: nyilvános helyen égetik szénné megjegyzéseikkel a csalódott vevők
Borítókép:  Youtube - GwMOfficialMusik
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez még rosszabb mint a gyorshajtás: Ebbe akár bele is bukhat az énekes rapper?

LL Junior, vagyis Lesi László már egy jó ideje Magyarország egyik legismertebb előadóművésze. Junior nem ma kezdte a pályafutását: első zenekara, a Fekete Vonat úttörő volt a maga nemében: a magyar mellett roma nyelven is rappeltek, az amerikai hip-hopból, latin zenéből, funkyból táplálkozó eklektikus popzenéjük őt is, és zenésztársait is (Mohammed Fatima, Beat) országos sztárokká tették.

A fiatal zenészek számára a siker nagyon hirtelen jött: a társadalom nem éppen legkivételezettebb rétegéből indulva nagyon gyorsan jutottak el a csúcsra, és ezt a pszichológiai és professzionális próbatételt a zenekar nem állta ki, feloszlottak.

Az egykori trióból LL Junior mondható a legsikeresebbnek: szóló előadói karrierje során a Fekete Vonat sikereit is túlszárnyalta, dalszerzőként, táncosként is aktív, valamint üzletemberként is is próbálgatja a szárnyait.

A tavaly év végén bejárta a sajtót a hír, hogy LL Junior új üzleti vállalkozásba fog: nem a szórakoztatóipar területén, hanem a vendéglátásban. Happy Pipi néven food-truck hálózatot létesített, budapesti bevásárlóközpontok parkolójában lehet vásárolni az ételekből, fő profil (a névből adódóan nem túl meglepő módon) a rántott csirke.

A novemberi indulás óta már eltelt annyi idő, hogy visszajelzések érkezzenek a szolgáltatással kapcsolatban - és a Google felületén elérhető nyilvános kommentek alapján bizony úgy tűnik, hogy a vásárlók nem maradéktalanul elégedettek: a maximálisan elérhető 5-ös osztályzatból a Happy Pipi jelenleg 1,6-os értékeléssel rendelkezik.

A vásárlói visszajelzések alapján a probléma több rétű: legnagyobb hiányosságként a vásárlók az ételek minőségét hozzák fel; a sült krumplit sokan száraznak találják, akárcsak a csirkét is. Bár LL Junior nem áll a kiszolgáló ablakban, a személyzettel szemben is felmerültek negatív kritikák: sokan szerint a személyzet stílusa nem éppen vendégcentrikus, többen is beszámoltak kritikára érkező obszcén replikákról:

A nagy adag sült krumpli kevesebb , mint fele az ígértnek és átsületlen teljesen… ahhoz képest pedig irreálisan drága….

hidegen hozzák a rendelést , a krumpli száraz és kemény volt.
Nem volt friss és a hús sem 
Nem ajánlom :(

hidegen hozzák a rendelést , a krumpli száraz és kemény volt.
Nem volt friss és a hús sem
Nem ajánlom :( 

A felháborodott kommenteknek se szeri, se száma, Juniornak tehát úgy tűnik, lesz mit javítania a vállalkozásán, ha hosszú távra tervez vele - reméljük a legjobbakat, ennél nehezebb kihívással is kellett már megküzdenie a rappernek. Az biztos, hogy cimborája, G.w.M. és felesége Kulcsár Edina támogatják, de Curtis is beugrott már hozzá egy ebédre.

A vállakozás Dancsó Pétert is megihlette, a lenti videóból pedig megtudhatod, hogy még kik tették tiszteletüket a rapper falatozójában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás