promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez történt volna ha Mia Khalifa is Bosszúálló: egészen másképp végezte ki Thanost, mint ahogyan azt a filmben láttuk
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kérdés, hogy a Marvel tervez-e felnőtt filmet készíteni a legsikeresebb franchise-ból.

A Marvel filmek olyanok, mint az igazán családbarát társasjátékok: 0-99 éves korig bárkinek jó szívvel ajánljuk őket, felhőtlen kikapcsolódást tudnak nyújtani minden generációnak. A gyerekeket lenyűgözi a csillogás, a cuki állatkák, a kicsit idősebbeket a menő jelmezek és a szuperhősök, a még idősebbeket az akciójelenetek és ne legyünk álszentek, a csinos, ám annál kevesebb ruhába öltöztetett női szereplők és nem mellesleg minden filmnek magvas mondanivalója és csattanós tanulsága is van. Ami általában az, hogy a jó mindig győzedelmeskedik a rossz felett, azonban a Marvel nem fél meghúzni azt, amit a szirupos filmek gyártói igen: beáldozni egy-egy szeretett karaktert, akinek éveken keresztül építgették a történetét, hogy a fim még hatásosabb legyen.

Remélem, hogy senkinek nem SPOILERezek, de ez történt a Bosszúállók befejező epizódjában is. A történet szerint Thanos megszerzi a Végtelen köveket, amelyek birtokában egy csettintéssel kiirtja a fél emberiséget. Nagy maroknyi hősünk pedig a galaxis minden szegletéből összeszedi erőit és közösen lépnek fel a soha nem látott főgonosz ellen. Barátokat és szövetségeseket veszítenek el, a végén pedig megtörténik a tragédia: legyőzik a zöld óriást és megmentik az emberiséget, de milyen áron?

Az internet egészen vicces dolgokat tud produkálni és most éppen egy alternatív befejezéssel találkoztam, miközben böngésztem az oldalakon. Ebben az egyik igen fontos szerepet egy igen ismert hölgyre, méghozzá Mia Khalifára osztották.

A videó készítője azzal az ötlettel játszott el, hogy mi történt volna akkor, ha a fenti főképp felnőttfilmekből ismert művésznő is a Bosszúállók csapatát erősíti. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis milyen szupererővel tudna hozzájárulni a küldetés sikeréhez? Nem csigázunk tovább, a lenti videót választ ad a kínzó kérdésre és ezentúl akárhányszor megnézed majd a filmet, garantáltan beugrik a fájdalmas kép:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás