promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A lábadozó Katalin hercegné fejét ez a milliárdos csavarta el mikor Vilmos habozott: közös felvételen a szerelmes pár
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné ezzel a férfival vigasztalódott, mikor Vilmos cserben hagyta.

Mostanában aggasztó hírek érkeztek a brit királyi család háza tájáról: Károly királyt rákkal diagnosztizálták és egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan milyen fajta betegségben szenved, milyen az állapota és milyenek az esélyei, így tűkön ülve várják a britek (és még sokan a világon), hogy ismét el kell-e búcsúzniuk egy szeretett uralkodójuktól. Időközben kiderült, hogy András herceg exfelesége, Sára hercegné is rákbetegségben szenved: mellrákja után bőrrákot diagnosztizáltak nála és még mindig a pontos eredményekre vár. Továbbá mindenki kedvenc hercegnéje, Katalin egészsége sem szuperált valami jól az utóbbi időben. Hasi műtéten esett át, amiből szerencsére úgy néz ki, hogy sikeresen felépül, a család birtokain pihen, egyelőre a négy fal között. Bár hónapokig nem vállal még közszereplést és a lábadozás sok energiáját kiveszi, férje és gyermekei vele vannak.

Vilmos Azonban nem volt mindig ilyen elkötelezett és kevesen tudják, de emiatt a pár egy időre szét is vált. Még az egyetemi éveik alatt szerettek egymásba Katalinnal, aki erős és határozott nő volt, aki családra vágyott, ebben már akkor is egészen biztos volt. Vilmos azonban még nem volt kész megállapodni, így fájó szívvel, de szakított a királyi csemetével és külön folytatják az útjaikat. Katalin (aki szintén arisztokrata családból származik) azonban nem búslakodott sokáig és összejött egy milliárdos férfival, Henry Ropner-rel, aki ráadásul Vilmos egyik közeli ismerőse volt.

Vilmos bánhatta a döntését, mivel Katalin több szempontból is ideális választás volt: okos, gyönyörű, kedves és családi háttere miatt biztosan nem érdekelte Vilmos vagyona sem.

De Katalin is hasonlóan érezhetett új párjával: Bár elmondásuk szerint remekül megvoltak, valahogy tudták, hogy ez nem lesz hosszútávú szerelem és így is lett: egy másik férfi nem tudta elfeledtetni a leendő hercegnővel valódi szerelmét. Időközben pedig Vilmos is megkomolyodott és készen állt arra, hogy végleg letegye Katalin mellett a voksát, a többi pedig már történelem: sok boldog év és három gyermek bizonyítja azt, hogy az igaz szerelem létezik. Azonban Katalinnak Vilmos előtt is volt élete és bár nem hosszú a lista, vannak még olyan férfiak az életében, akiket mint volt párja felvállal.

Erről hoztunk most nektek egy összeállítást, amiben végig veszik, hogy kik voltak azok a férfiak, akik fontos szerepet játszottak Katalin életében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás