promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Katalin hercegné állapotáról az őt kezelő klinika dolgozója, még a családja nagy részének sem árulta milyen betegséggel kezelik
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Friss hírek érkeztek a hasi műtéten áteső Katalin hercegné állapotáról.

Újabb hírek jelentek meg Katalin hercegné váratlan kórházba kerülése és műtéte kapcsán. Noha a Buckingham-palota mindent megtett annak érdekében, hogy biztosítsa a királyi család rajongóit arról, hogy a walesi hercegnő jól van, és hasi műtétje nem annyira komoly, így is nagyon sokan aggódnak az egészségéért.

A családhoz közel álló források pedig most azt mondták  a People magazinnak, hogy Katalin a barátaival és a családja nagy részével sem osztotta meg a betegségével kapcsolatos részleteket, így a dolgok nagyon komolynak hangzottak a Buckingham-palota által megosztott 10-14 napos gyógyulási időszak miatt.

Komolyan hangzik, hogy mennyi időt vesz igénybe a felépülése, dee nagyszerű kezekben van, sok törődést és támogatást kap majd otthon. Biztos vagyok benne, hogy vissza fog térni.

 – mondta a királyi családhoz közel álló forrás.

Katalin hercegné még január 16-án került be egy londoni magánklinikára, a palota pedig másnap reggel osztotta meg a hasi műtétjéről szóló hírt, hozzátéve hogy a hercegné csak húsvét után fog visszatérni a közfeladatihoz. A palota ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy nem rákos megbetegedés miatt kezelték Vilmos herceg feleségét.

A fizioterapeuták csodálatosak, segítenek neki felépülni és talpra állni. Hasi műtét után sok türelem kell, és ez eleinte kicsit ijesztő is

– mondta a lapnak a Katalint kezelő klinika bennfentese, aki vélhetően az egyik dolgozójuk .

A hercegné már otthonában a a windsori Adelaide Cottage-ban gyógyul, és minden hivatalos feladatát elhalasztotta. „Erre ésszerű sok időt szánni” – magyarázta Katalin felépülésének menetét  egy másik, a királyi családhoz közel álló forrás.

Nem Katalin hercegné az egyetlen aki egészségügyi problémákkal küzd a királyi család tagjai közül, nemsokára ugyanis a jelenlegi uralkodó III. Károly is egy műtéten fog átesni megnagyobbodott prosztatája miatt.  

A királyi család egészségi állapotára vonatkozó nyilatkozatok egyébként nagyon szokatlanok, különösen hogy mindkét esetről beszámoltak a nyilvánosságnak. Dr. Tessa Dunlop királyi szakértő és történész szerint pedig ez a döntés Katalin hercegné védelme érdekében születhetett meg.

Azzal, hogy megosztotta a személyes egészségügyi problémáit, a király kijelentése valóban arra szolgált, hogy elrejtse a Katalin hercegné állapotával kapcsolatos valódi részletek hiányát. A védelmező uralkodó azt is mondhatta volna "Íme legyen valami információja rólam, de tartsa távol mindenki a kíváncsi tekintetét a menyemtől. 

- nyilatkozta korábban ennek kapcsán a szakértő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás