promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vanessa Kirby méretes mellei kibuggyantak a ruhája alól, mindenkit elcsábított a szőke bombázó extrém dekoltázsa
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mellesleg pedig Kirby megkapta az egyik legnépszerűbb szuperhősnő szerepét is.

Valentin napon villámcsapásként érte a filmvilág rajongóit, azon belül is természetesen elsősorban a szuperhősfilmek szerelmeseit, hogy hivatalosan is kiderült, kik bújnak A fantasztikus négyes egyenszerelésébe.

A Marvel egy rendhagyó képregényborítóval tudatta a hírt, hogy Pedro Pascal (A mandalóri, Narcos), Vanessa Kirby (Napóleon, Halálos iramban: Hobbs & Shaw) Joseph Quinn (Stranger Things) és Ebon Moss-Bachrach (Barátnőt felveszünk, Andor) kapták a főszerepeket, ezzel egy évek óta tartó találgatásnak vetettek véget. Íme az emlegetett plakát:

Az új Fantasztikus négyes premierdátumot is kapott, 2025 május 2-án kerül a mozikba a szám szerint második reboot.

Az első két F4 film 2005-ben és 2007-ben került mozikba, és bár sokáig úgy volt, hogy trilógiává bővítik, sokáig egy különálló Ezüst utazó mozifilmről is beszéltek, ezek végül sosem készültek el. A 20th Century Fox stúdió nagy kapkodások közepette rebootolta a franchise-t, amiből minden idők egyik legrosszabbul sikerült szuperhősfilmje született, ami 2015-ben extrán gáznak számított.

Végül a Disney felvásárolta a Fox-ot, így a jogok ismét a Marvelhez kerültek, a Dr. Strange és az őrület multiverzumában láthattuk is egy alternatív dimenzió Dr. Reed Richards professzorát, akkor Emily Blunt férje, John Krasinski bújt a kék-fehér kezeslábasba.

A régi filmekben Jessica Alba alakította Sue Stormot, akinek jókora rajongótábora épült ki, függetlenül a filmek minőségétől (nem voltak egyébként olyan rossz filmek a Tim Story által rendezett részek, egyszerű családifilmek). Ez a jelenet például, ahol Alba meztelenül próbál menekülni, egészen ikonikus lett a rajongók körében:

Az biztos, hogy Vanessa Kirby azzal, hogy elvállalta a szerepet, nem csak egy újabb franchise-t húzott be a neve mellé (a színésznő a Mission Impossible és a Halálos Iramban filmekben is visszatérő szereplő), hanem az összehasonlításoknak is alapot adott. Kirby egyébként nem szégyenlős színésznő, többször vetkőzött már a kamerák előtt, és a vörös szőnyegen is gyakran húz fel olyan ruhákat, amiket bizony megcsodálnak a férfi rajongók.

Legutóbb a Napóleon díszbemutatóján csodálhattuk meg Kirby csodás idomait, előtte egy alkalommal a gyönyörű színésznő fogta magát, és egy blézeren kívül semmi mást sem hordott magán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás