promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vett fel bugyit a Napóleon-film szőke csúcsbombázója? Mindenki csak egy pontot néz a képen
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vanessa Kirby szenzációs fotóitól hangos most az internet.

Az szinte borítékolható, hogy ebben az évben az egyik legnagyobb mozis villantás, mondhatni a legnagyobb mozis élmény Ridley Scottól származik, aki megrendezte a leghíresebb franciáról készült valószínűleg leglátványosabb és monumentális alkotást, amelyben a főszereplő Joaquin Phoenix, ő játssza tehát a világhódító Napóleont, akinek évekig a lábai előtt hevert Európa, csupán majd az orosz tél az, ami véget vet a nagy álmoknak, aztán jön persze majd Waterloo. A Gladiátor rendezőjének filmje egy hatalmas nagy történelmi tabló, elképesztő látványvilággal és megvalósítással, több mint két és fél órás moziélmény.

A filmet már hónapok óta nagyon sokan várták, és nem is csoda, hogy óriási a lelkesedés, kevés filmet vártak már ennyire 2023-ban, mint ezt a filmet.

Vannak olyanok, akik már másfél éve a bemutatóra vártak.

Joaquin Phoenix mellett a filmben komoly szerepet kap Vanessa Kirby is, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint a Mission Impossible vagy éppen a Halálos iramban széria. Vanessa Kirby alakítja Jozefina császárnét, aki Napóleon első felesége volt, 1810-ben váltak el végül. Jozefinát is megkoronázták 1804-ben Napóleonnal egyetemben Párizsban, bár ezt a gesztust számtalan ellenvélemény kísérte akkoriban. Érdekesség, hogy a válásuk után egy kastélyba vonult vissza, ahol később I. Sándor cárt is fogadta. A film kapcsán a szereplő választását is komolyabb kritikák érték a történészektől, hiszen Kirby a valóságban 14 évvel fiatalabb, mint a Napóleont alakító Joaquin Phoenix, viszont a valóságban Jozefina hat évvel volt idősebb a császárnál, amely komoly difi így már.

A kritikák szerint jól működik a kémia a két színész között a filmvásznon, így néz ki Vanessa Kirby a 19. századi sminkek nélkül, a gyönyörű színésznő elképesztő fotókkal van jelen a közösségi oldalakon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás