promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi Valentin-napi videója felszántotta az internetet, az énekesnő csattanós üzenetet is küldött a károgóknak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs Valentin-nap Tóth Gabi nélkül.

Tóth Gabi legnagyobb rajongói bizonyára nem felejtették el, hogy az énekesnőnek rendkívül különleges kapcsolat fűzi a Valentin-naphoz. Pár évvel ezelőtt a rajongók még elképzelni sem tudták volna, hogy Gabi nem Krausz Gáborral tölti a Valentin-napot, de azóta mind jól tudjuk, hogy mekkorát fordult a világ, és hogy az egykori szerelmespár ma már más-más oldalán tölti a jeles ünnepet.

Krausz Gábor Mikes Annával, akivel a Dancing with the stars forgatásai alatt melegedtek össze (aztán csak úgy mellékesen meg is nyerték a táncversenyt), Tóth Gabi pedig Papp Mátá Bence, a Fricska táncegyüttes frontembere mellett kötött ki, feltehetően mindenki a saját szerelmével tölti a Valentin-napot.

Igen ám, de Tóth Gabi legrégebbi követői biztosan emlékeznek rá, hogy a Valentin-nap azért foglal el különleges helyet a Tóth Gabi legendáriumban, mert annak idején Krausz Gábor ezen a napon hívta el randizni Gabit, és össze is jöttek. Ezt onnan tudjuk, hogy Gabi egy korábbi Valentin-napon saját maga osztotta meg ezt a különleges információt a nagyérdeművel  - ez az instagram bejegyzés azonban azóta sajnos már lekerült az oldalról (ki tudja, milyen megfontolásból döntött így az ország legnépszerűbb énekesnője).

Akkoriban volt minek örülni, azonban ez a románc mára tovább szállt.

A Tények Plusz szerkesztői azonban nem feledkeztek meg róla, hogy a Valentin-nap talán nem is igazán Valentin-nap, ha nem tesznek le egy jó Tóth Gabis anyagot az asztalra, ezért Valentin-napon egy különleges összeállítással jelentkezett a csatorna, amiben részletesen sorra vették az elmúlt év történéseit, és Tóth Gabi is megszólal benne. Ezt itt tudjátok megnézni:

Tóth Gabi előző nap posztolt a közösségi médiában egy videót, amin az látható, hogy (köszönik szépen a sok károgónak, de ők) nagyon jól érzik magukat, és boldogok. Hannaróza is úgy tűnik, hogy elfogadta édesanyja új szíve választottját, a videón az látható, ahogy együtt gyakorolják a tánclépéseket, a Tények Plusz anyaga is nagyrészt erre épült.

Aki tehát azt hitte, hogy Tóth Gabi rossz fára tett, és már bánja, hogy Krausz Gábort elengedte, az bizony nagyot tévedett, hiszen az énekesnő láthatóan boldogabb, mint valaha. Valentin-nap alkalmából azonban nem posztolt külön, talán a régi emlékekre való tekintettel - hiszen bármennyire is elromlott a házasságuk Gáborral, a közösen megélt szép emlékeken, és persze a szerelmük gyümölcsén, közös kislányukon, ez mit sem változtat. Másfelől a korábbi napokban már született épp elég romantikus poszt, melyekről itt írtunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás