promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi félreérthetetlen üzenetet küldött az igazságról, megdöbbentő szavai miatt sokan felkapják majd a fejüket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egyáltalán nem fogta vissza érzéseit az üzenetben.

Tóth Gabi az utóbbi hónapokban mostanában igencsak a figyelem középpontjára került. Még tavaly nyáron derült ki, hogy elválik férjétől Krausz Gábortól, majd hamar azt is sokan kitalálták, hogy már új párja van. Gabi nem mással, mint a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze.

Eközben Krausz Gábor a TV2 egyik másik műsorában kezdett el versenyezni, ez volt a Dancing with the Stars. Párjának pedig Mikes Anna táncosnőt kapta, akivel annyira összemelegedtek, hogy mára már egy párt alkotnak és egyre több közös fotót is megosztanak egymással a közösségi oldalaikon.

Tóth Gabi és táncos szerelme Papp Máté Bence amióta csak bejelentették, hogy együtt vannak szinte azonnal a figyelem középpontjába kerülnek. Gabi azóta már találkozott is szerelme családjával, akikről nagyon kedves felvételek is napvilágot láttak nemrégiben, amelyről alábbi cikkünkben írtunk bővebben.

 

Mióta felvállalták kapcsolatukat, Tóth Gabi már egyre több fotót tesz közzé az új szerelmével, sőt nemrégiben egy profi fotós által készített felvételeket mutatott a rajongóinak, de egy közös rendezvényről is osztott meg fotókat, ráadásul a Fricska tánccsoporttal együtt. 

Amiben azonban a válás ellenére Tóth Gabi és Krausz Gábor megegyezett az az, hogy kislányukat Hannarózát továbbra is a lehető legnagyobb egyetértésben, közösen fogják majd nevelni.

Az énekesnő pedig most egy igen velős üzenetet küldött kislányának az Instagram-oldalán, melyben óva inti az életében leselkedő veszélyekre, valamint az igazság és a béke megtalálására ösztönzi őt.

Gabi üzenete egészen pontosan így szólt:

Hannikám!
Mindig nézz távolra, merj egészet látni, abban majd megtalálod az igazságot és a békét!
Ne engedd, hogy elvigyenek a zajok, mert a csendedben ott lesz a valóság! Sokan nem akarnak látni, igazán szeretni, bátran élni! Ezért közel és erősen hangoztatják majd az általuk hitt igazukat, hogy elnyomják a hangzavarral a saját valóságukat!
Nézz mindig távolra, mert gyönyörűen kirajzolódik minden, ami az utadhoz szükséges igaz lesz!
Szeretlek!
Anya

Az énekesnő üzenete valljuk be elég erősre sikerült és bizony jó pár aktuális történésre utaló jelet is találhatunk benne. Az mindenestre biztos, hogy Hannaróza most egy életre szóló útmutatást kapott édesanyjától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás