promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly fennakadás lehet ma reggel munkába menet, Megan Fox félpucér fotójától ugyanis vélhetően elveszíted az eszed
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kinek van kedve melózni, ha egy ilyen istennő majdnem csupasz testét is nézheted?

Megan Fox, amerikai színésznő és modell, 1986. május 16-án született Oak Ridge-ban, Tennessee-ben. Gyermekkora és serdülőkora során érdeklődést mutatott a színház és a művészetek iránt. 13 évesen kezdett modellkedni, majd hamarosan színészeti karrierjére is koncentrált.

A nagy áttörést a „Transformers” című film hozta meg számára, amelyben 2007-ben Shia LaBeouf partnereként szerepelt. Ez a film hatalmas sikert hozott, és Foxot egy csapásra világhírűvé tette. A karakteres megjelenésével és karizmatikus jelenlétével hamarosan Hollywood egyik legkeresettebb színésznőjévé vált.

Következő szerepei között szerepel a „Jennifer teste” (2009), ahol egy gimnazista lányt alakít, akit démoni erők manipulálnak, hogy gyilkosságokat kövessen el. Ebben a szerepben Fox bemutatta sokoldalúságát és képességeit drámai szerepekben.

Megan Fox karrierje során számos film és televíziós szerep jellemzi. A "Jonah Hex" (2010), a "This is 40" (2012) és a "Teenage Mutant Ninja Turtles" (2014) című filmekben is láthattuk. Emellett számos szereplést vállalt különböző tévésorozatokban és reklámokban is.

Fox számos díjra jelölték, és számos díjat nyert a karrierje során, beleértve a Teen Choice Awards és a Scream Awards elismeréseit is. Nem csupán színészként, hanem modellként is kiemelkedő sikereket ért el, több divatmárka kampányának arca volt.

Szerencsére a színésznő a közösségi médiában is igen aktív, gyakran örvendezteti meg rajongóit az Instagramon, nem egyszer extrém ruhakölteményekben megvillantva tökéletes Barbie-baba alakját. Megállapíthatjuk, hogy a rózsaszín haj is igen jól áll a művésznőnek bármennyire is a megszokottól eltérő, ha valaki, hát ő tudja hordani - bár lássuk be, ilyen adottságokkal a színpaletta bármelyik színe jól állna:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás