promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kilátszott a Netflix műsorvezetőjének bugyija egy kínos pillanatban, de máshol is előszeretettel tette apró tangáját közszemlére: rengeteg videó készült
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valaki hívjon hozzánk mentőt, mert ezt nem bírjuk.

Magyarországon is nagy sikerrel futott a Netflix streaming-óriás sminkes sorozata, a Glow Up, ami nálunk Sminkmesterek versenye néven futott. A műsor nem árul zsákbamacskát, már a címben ellövi a poént: itt valóban a sminkeléshez rendkívül értő embereket követhetünk, akik egymással versenyeznek.

A műsor nem csak az elképesztően professzionális módon megálmodott és kivitelezett smink-költemények miatt maradt emlékezetes. Sokak kedvenc lett a műsor rendkívül vonzó, egzotikus szépségű háziasszonya, Leomie Anderson is.

A Londonban született, jelenleg 33 éves, jamaicai származású szépség nem ma kezdte a modellkedést, mindössze 14 éves volt, amikor modellügynökök felfedezték őt, és 17 évesen már egy bizonyos Marc Jacobs nevű divatmogulnak volt a kedvenc modellje, neki köszönheti első kifutós munkáit is - és az Instagramon a fotóit szemlélve mi magunk is kénytelenek vagyunk egyetérteni Mr. Jacobs-al, akinek ezek szerint bizony kiváló szeme van.

Leomie természetesen karrierje során már modellkedett szinte a világ összes nagy márkájának - Tommy Hillfiger, Ralph Lauren, Moschino, Burberry, mindenki kapkodott az egzotikus szépségű modellért.

Leomie Anderson azonban nem csak szépségével hívja fel a figyelmet magára. Ismert nőjogi aktivistaként is, elsődleges feladatának tekinti a modell iparágon belül meglévő rasszizmus elleni küzdelmet. Andersont hallhattuk már két TedX előadáson is beszélni, és tartott már előadást az Egyesült Királyság két leghíresebb egyetemén, Oxfordban és Cambridgeben is.

A Glow Up készítői pedig igencsak merészek voltak, olyan szettekbe öltöztették az adások alatt Leomiet sokszor, amilyen szerelésben egy magyar televíziócsatornán egészen biztosan nem lehetne megjelenni:

A videó még a visszafogottabbak közül való, a szóban forgó hölgy Instagram-oldalát böngészve biztosak lehetünk benne, hogy jól indul a hetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás