promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fényűző családi házban él Gönczi Gábor, igazi luxus, ami őt és a családját körbeveszi
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gönczi Gábor elképesztően szép és modern házban éli a családjával. 

Gönczi Gáborral már évek óta találkozhatnak a tévénézők. Szinte megkerülhetetlen figura, aki az esti tévénézés alkalmával mindig felbukkan. Korábban az RTL oszlopos tagja volt, a Fókuszt vezette sokáig, majd 2016-ban nagy döntést hozott és átigazolt a konkurenciához, a TV2-höz. Azóta az esti Tényekben láthatjuk Marsi Anikóval együtt, A karrierje mellett azonban a családi élete is szépen alakult, ugyanis 2018-ban megismerkedett párjával, akivel két gyermeket nevelnek, Áront és Grétát. 

A tévés azonban csak nagyon kevésszer mutatja meg a gyerekeit, tavaly például kivételt tett és az iskolakezdéskor kisfiával adott interjút a Mokkában. Áron ugyanis ekkor lett elsős, izgatottan mesélt, hogy mennyire várja, hogy suliba menjen. A videó alább nézhető vissza:

A beszélgetés Gönczi Gáborék otthonánál zajlott le, így jól lehetett látni a házuk külső terét. A családi ház kertje szépen rendezett, apa és fia mögött pedig még egy jakuzzi is feltűnt. A gyerekek számára is teljesen felszerelték, hinta és kisház is található náluk.  Ráadásul egy hatalmas teraszuk is van, ahol aztán szinte mindenki elfér. A család kis birtokáról azonban Gábor az Instagram-oldalán is közzétett jó néhány fotót, innen tudható, hogy egy igazán otthonos és modern házban élnek. Hatalmas nappalijuk van, ahonnan a családi fotók és egy nagy tévé sem hiányozhatnak, mindez ebben a videójában látható jól:

Az otthonuk egyik másik része pedig Gábor évekkel ezelőtt videójában is feltűnik, amelyben arról számolt be, hogy egy robotporszívóval bővült a családjuk. Ebben jól látható, hogy mennyire hangulatos színek és díszek uralkodnak valójában náluk. Sőt, különleges bútordarabokat is sikerült beszerezniük, hogy még szebbé varázsolják a házukat. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás