promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cooky felesége igazi bombanő: feszes popsiját a tengerparton engedte szabadjára
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cooky felesége olyan észveszejtő formában van, hogy szavakat nem találni rá.

Cooky, a francia lemezlovas és párja kapcsolatáról sokan azt gondolhatták, hogy egyáltalán nem szokványos, ugyanis a 27 év korkülönbség van köztük. Lassan azonban már tíz éve élnek együtt és két gyermekük is született. Idővel tehát bebizonyították mindenkinek, hogy jó párost alkotnak, hiába a nagy korkülönbség. Jól látni rajtuk, hogy szeretik egymást, Cooky pedig büszke Debórára. Rengeteg mindent csinálnak együtt, korábban a TV2 táncos műsorát, a Dancing with the Stars is együtt vállalták el, szerelmespárként léptek a színpadra. Cooky párja ugyanis korábban táncosnő volt, ezért léphetett a francia híresség mellé, mint táncos. 

Sokat is utaznak a gyerekeikkel együtt, imádják a repülést, ez pedig egyáltalán nem csoda, ugyanis a Rádió1 lemezlovasának álma már rég az, hogy pilóta lehessen. Ez pedig teljesült is neki, kereskedelmi pilótaként is tevékenykedik. Nemrég Dubajba látogattak el, ahonnan több fotót is közzétettek. Cookynak pedig elképesztően gyönyörű bombaformában lévő felesége van, ezt jól alátámasztják azok a fotók, amelyeket Debóra közzétett az Instagram oldalán. Az egykori táncosnő ugyanis egy icike-picike bikinit vett fel magára, amelyből igencsak kilátszódnak az idomai. Leginkább a fenekét tette közszemlére, a formás hátsóján tanga virított. 

Persze, a követőinek nagyon tetszettek ezek a sokat mutató fotók és egyből ellepték Szécsi Debóra fotóit a kommentek, ugyanis nem csak egy, hanem több fotót is posztolt a tengerpart mellől bikiniben. 

- Egy természetes nő plasztika nèlkül. Ilyet is ritkán látni!! - jegyezte meg egy kommentelő az elképesztően szexi fotóhoz. 

- Cooky ilyen bomba nőt meló megtartani - jegyezte meg valaki viccesen. 

- Gyönyörű vagy, és természetes! Példát vehetnének rólad a "sztárvilág" hölgy tagjai! - írta egy harmadik követő, aki teljesen elámult Debóra szépségétől. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás