promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas jelentése lehet ennek a rémálomnak, az emberek 80%-a biztosan minden éjjel ezzel szembesül
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rémisztő lelki problémák állhatnak egy-egy rémálom mögött. 

Az álom hozzátartozik a mindennapjainkhoz, biztosan sokakkal előfordult már, hogy valami különösre keltek fel éjjel, nevezetesen egy rémálomra. Ezekre azonban figyelni kell, mert egy-egy ijesztő rémálomnak megvan a maga jelentése. Ráadásul vannak olyan visszatérő dolgok, amelyekkel már biztosan találkozott.

Ilyen például az, amikor azt álmodjuk, hogy zuhanunk. Ezzel például az emberek 80%-a akár minden nap is találkozhat, ami igencsak szokatlan. Ennek az álomnak a hátterében valójában az lehet, hogy valamilyen kellemetlen feladat, kötelesség nyomaszt minket. Rémisztőnek hangozhat és lehet, hogy be sem valljuk magunknak, de ez arra is utalhat, hogy teljesen feladtuk a reményt, hogy megtaláljuk a kiutat a helyzetünkből. Ahogyan álmunkban próbálunk kikerülni a szorult helyzetből, azt mutatja, hogy a valóságban hogyan kezeljük a problémát.

Azt, hogy miért is álmodunk sokszor, sokan kutatták, íme egy videó ezzel kapcsolatban:

Ha pedig valami olyasmit álmodunk, hogy meghalunk vagy megsérülünk, akkor annak is komoly jelentése lehet, Mindez teljességgel rémisztő és morbid és azt jelentheti, hogy érzelmileg bántalmaznak, vagy ettől tartunk. Ha olyan rémálmok gyötörnek, amelyek során saját magunk haldoklunk, akkor jelentheti azt, hogy olyan súlyos helyzetbe kerültünk, amivel már nem tudunk megbirkózni. Ez már azonban igencsak komoly dolog lehet és valójában ha ilyet tapasztalunk, álmodunk, akkor érdemes segítséget kérni.

Azonban az is ijesztő jelre utalhat, ha valami megrongálódik az álmunkban. Ez azzal van összefüggésben, hogy a házunk saját magunkat szimbolizálja és ha elromlik benne valami, az arra utal, hogy becsapva érezzük magunkat, valójában valaki nagyon rosszul bánik velünk. Az autóval kapcsolatos dolgok is súlyos lelki teherre utalnak, főleg, ha az jelenik meg álmunkban előttünk, hogy fék nélkül száguldunk valahova. Ez valójában azt jelzi, hogy kezd kicsúszni a talaj a lábunk alól és közelítünk a teljes lelki összeomláshoz. 

Forrás: Egészség Kalauz

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás