promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston kabátja hirtelen szétnyílt, parányi bugyiban fotózták a Jóbarátok sztárjának izmos testét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston dögös teste mindenkit elvarázsol.

Szinte nem létezik olyan ember, aki nem ismerné és tudná, hogy kicsoda Jennifer Aniston. Rengeteg filmben feltűnt már az évek során, de a nem felejthető el a Jóbarátokban tett alakítása sem. Sokak kedvenc amerikai szitkomjában Rachel Greent alakította, aki nagy divatrajongó és Monica Geller gyerekkori legjobb barátnője. Rachel először az első évadban költözik össze Monicával. A sorozat végén aztán Ross mellett köt ki és Rachel feladja álmai divattervezői állását a párizsi Louis Vuittonnál, hogy vele lehessen.

Habár most Aniston nem szerepel semmilyen sorozatban, legutóbb Matthew Perry halála kapcsán szóltak róla a hírek. Természetese elbúcsúzott a sorozatbeli kollégájától és a temetésén is részt vett. Instagram oldalán emlékezett meg róla. A megható sorokat azonban sok szép fotó előzte meg, a színésznő ugyanis 54 éves is szuperdögös. Egyszerűen nem látszik rajta az öregedés, éveket letagadhatna a korából. 

Az egyik videóján például egy hatalmas kabátban áll, amely alatt csak néhány szűk fehérneműt viselt. Ahogy helyezkedett, jól látszódott, hogy ahogy szétnyílik a fekete hosszú kabát, csakis egy rövid bugyi és egy szinte semmit sem takaró melltartót visel.

A rajongói természetesen odáig voltak a dögös színésznőért és elhalmozták mindenféle dicséretekkel. 

- Uristen, de szeretlek, gyönyörű vagy - írta egy rajongója Jennifer bejegyzése alá.

- Nagyon szeretlek Jen, bár személyesen nem ismerlek! Annyi rosszon mentél keresztül, és még mindig úgy döntesz, hogy ragyogsz és fény leszel mások számára! - jegyezte meg valaki más a kommenteknél. 

- Olyan elbűvölő vagy, hogy arra nincsenek szavak. Bárki meglát, egyből beléd szeret. Erre nincsenek szavak - olvasható egy másik rajongója hozzászólása a feltöltött videó alatt.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás