promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális malőr élő adásban, Jennifer Aniston bugyiját a fél világ látta
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az élő adás varázsa gyakran meglepő fordulatokat is tartogat a nézők számára, és persze az interjúalanyok és kérdezők számára is.

Jennifer Aniston ma a világ egyik legismertebb színésznője, aki karrierjét hosszú évtizedek óta építgeti, és általában limonádé könnyedségű filmekben játszik, az elmúlt időszakban a Netflixen kétszer is láthattuk őt hatalmas nézettséget produkáló filmben, A gyagyás gyilkosságban Adam Sandlerrel lenyűgöző párost alkotnak, de ezt már lehetett tudni a film előtt is, hiszen már szerepeltek együtt nagyobb filmekben. Miközben mindenki tudja azt is, hogy a sikert elsősorban a Jóbarátok című sorozat hozta el neki.

Nos, Jennifer Aniston manapság is a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, akit páratlan személyisége után is rengetegen imádnak, állandóan tele van az újság azzal is, hogy őrzi meg páratlan alakját, mi a titka annak, hogy ennyire jó formában van mindig. A színésznő pedig nagyon sokat beszél erről, hiszen nem is olyan titkok ezek, amelyeket lakat alatt kéne tartani,

ha valaki bírja a tempót, és tudja ezeket követni, megteheti.

Az utóbbi időben pedig hódít egy óriási trend YouTube-on, amelyben a régi filmekből és showműsorokból keresnek olyan felvételeket, amikor is a kamera vagy eltévedt, vagy éppen a kelleténél jóval többet mutatott meg egy-egy sztárinterjú kapcsán. Ezeknek a snitteknek és videómontázsoknak óriási nézettsége van, és nem is olyan régen találtak egy ilyen Jennifer Anistonnal kapcsolatban is, amikor a színésznő David Letterman stúdiójában vendégeskedett.

Íme a jelenet, amikor a kamera bizony többet mutatott meg, mint azt az elején sokan gondolták volna:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás