promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű Anna Kournikova vörös bugyija teljesen kilátszódott a kamerák előtt, ez volt az utolsó, amit a világ megcsodálhatott
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 42 éves sztársportoló visszavonultan él, csak nagyon ritkán lehet látni róla és férjéről képeket.

Anna Kournikova a kilencvenes évek végének és a 2000-es évek elejének egyik legfényesebb sportoló csillaga volt, ha még emlékszünk a Bravo Sport nevű kiadványra, akkor bizony arra is emlékezhetünk, hogy hányszor láthattuk a lapban a csodatestű sportolót. Világon tízmilliók imádták, népszerűsége az egeket verdeste, később pedig egy klip forgatásán megtalálta élete párját is, a szintén rendkívüli népszerűségnek örvendő Enrique Iglesiast.  Az Escape című klip igazából az ő szerelmük kezdetének balladisztikus performansza, így igazi többletjelentésekkel bír.

A sztárpár azóta csak nagyon kevésszer közölt közös képeket, jobbára csak kevés lesifotó jelenik meg róluk, korábban egy cikkben már közöltük a legfrissebbeket is, ezt IDE kattintva érhetitek el.

Anna Kournikováról rendkívül sok forró fotó kering fent a neten, régebben vissaztérő vendége volt a legnagyobb sztármagazinoknak és szépségmagazinoknak. És korábban az Instagram-oldalán is számtalan pikáns kép jelent meg fotózásokról, a közösségi oldalán pedig van egy utolsó pikáns kép is, amely éppen az orosz Cosmopolitanba készült, a fotó 2019 májusában került fel a képmegosztó közösségi oldalra.

Ez volt az utolsó alkalom, amikor ilyen tartalom került fel az Instagram-jára:

Ám a fotózásról később felkerült egy olyan videó is, amely kicsit köldöknézegetősen magáról a fényképezésről készült, és ebben rengeteg egyéb formációban is elénk áll a gyönyörű sztárteniszező.

Érdekelnek még tartalmak Anna Kournikováról? Íme egy fura felvétel, amely Ausztráliában készült róla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás