promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly király teljesen összetört a fiával való találkozás után, már azt is elmondhatta, hogy mit tegyenek a halála után?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időben teljesen megtörtnek, könnyes szeműnek látták Károly királyt.

Károly király, II. Erzsébet fia a hírek szerint kedden egy gyors találkozót folytatott Harry fiával, miután kiderült, hogy az angol uralkodónál rákos megbetegedést találtak. Hétfőn a Buckingham-palota megerősítette, hogy a királynál „a rák egy formáját” diagnosztizálták. Azt közölték, hogy egy külön aggodalomra okot adó problémát fedeztek fel a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás miatti kórházi eljárása során. 

A hír hallatán Harry herceg egyből Angliába utazott és találkozott édesapjával. A jelentések szerint a találkozó rövid volt, mindössze 30 percig tartott. A 75 éves uralkodót a találkozót követően a Clarence House-ból a Buckingham-palotába szállították. Feleségével, Kamila királynővel együtt mosolyogtak és integettek a tömegnek. Azonban sokan úgy vélik, hogy egy érzelmekkel teli találkozás volt ez, ugyanis Károly szeme nagyon csillogott, úgy tűnt, mintha sírt volna. Arra azonban nem derülhet fény, hogy valójában mit mondtak egymásnak, elképzelhető, hogy a király több mindenbe is beavatta kisebbik fiát. Mivel egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen rákról van szó, a súlyosságát sem ismeri a nyilvánosság. Csak találgatni tud most mindenki, lehetséges, hogy Károly annyira beteg, hogy rövid időn belül életét is veszti? Lehetséges, hogy Harrynek is elmondta, hogy már csak kevés van hátra neki?

Elnézve a képeket, amint Károly a Clarence House-ból a Buckingham-palotába hajt, az arca több mondd el ezer szónál. Úgy láttam, hogy könnyes szemű. Akár a találkozó miatt is volt, akár amiatt, hogy látta, hoy mennyien szeretik,  kétségtelenül nagyon érzelmes és stresszes időszak ez most a király számára

- nyilatkozta egy királyi szakértő, írja a Entertainment Daily.

Az biztos, hogy ez az időszak most nehéz az angol királyi család számára. Minden azzal kezdődött, hogy Katalin hercegné kórházba vonult és egy előre megtervezett hasi műtéten esett át. Azóta már elhagyhatta az intézményt, de az állapotáról azóta sem lehet tudni semmit. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás