promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A doktori címet kapó Naomi Campbell még dögösebb mint valaha: a kifutók feketepárduca most durván megvadult
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kívánatos testének minden porcikáját közszemlére tette egy szögesdrót ruhában, Playboy magazinba illik a szexi fotó.

A 90-es évek, azok voltak ám a szép idők, nem igaz? Mindenki a saját maga korára emlékszik vissza úgy, mintha az maga lett volna a kánaán és visszasírja az ottani divatot, zenéket, filmeket, szórakozóhelyeket és celebeket is. Jó magam is kilencvenes születésű vagyok, abban az időszakban voltam gyerek és kis korom ellenére jó néhány név megragadt, akik akkoriban hatalmas sztároknak számítottak. Ilyenek voltak annak idején a modellek, a divatipar nagyjai, akiket az egész világ a legnagyobb stílusikonként tartott számon, a legnagyobb márkák versenyeztek azért, hogy a modell melyik divatház ruháiban lép a kifutóra.

Az egyik ilyen (most már mondhatjuk hogy) állócsillag Naomi Campbell, a gyönyörű, párductestű modell, akinek nehéz jelleme köztudott volt a szakma berkeiben, de volt is mire fennhordania az orrát: a ma 53 éves szépséget még mindig A listás modellként tartják számon és hiába nem hamvas fiatal, még mindig szép számmal akadnak felkérései.

Itt egy felvétel válogatást nézhettek meg a modell korábbi és mostani szerepléseiből, bámulatosan áll neki minden, amit ráadnak:

A szépséges Naomi Campbell azonban nem csak külső adottságait használja ki: nem régiben megkapta a tiszteletbeli doktori címet a londoni University for the Creative Arts egyetemtől, ahol hosszú és fáradságos munkáját jutalmazták ezzel a hatalmas elismeréssel, amit a divat szolgálatáért tett.

A cím átvételéről készült videót közzétették az interneten is, ezt itt tudod megnézni:

A modell már 53 éves, azonban egészséges életmódja és a rengeteg mozgás miatt minden túlzás nélkül letagadhatna akár 20 évet is. Gyakran szerepel show műsorokban, vendégként, beugrós műsorvezetőként, ahol pedig megjelenik kő kövön nem marad: vérbeli született díva, remek stílusérzékkel és kiváló humorral, tekintélytparancsoló nőiességgel.

A szögesdrótra emlékeztető, szegecses, brutáldögös ruhát, ami semmilyen ponton nem takarja ki a modell testrészeit ezen a fotón tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás