promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gécsek Fanni melltartó nélkül villantott, ezt már sosem mossa le magáról a gyönyörű modell
Borítókép:  Youtube - VSport
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csinos modell új fotóval jelentkezett, a kommentek között azonnal megjelentex Szoboszlai Dominik rajongói.

Az elmúlt időszakban a magyar válogatott teljesítménye számos hazai szurkolótól elnyerte a tiszteletet és a büszkeséget. A csapat harmadik egymást követő alkalommal kvalifikálta magát az Európa-bajnokságra, és ebben az évben sikerült csoportelsőként továbbjutnia.

Az izgalmasnak ígérkező csoportmérkőzések során a magyaroknak szembesülniük kell a németekkel, a skótokkal és a svájciakkal, ami a rajongók körében már most kivételesen izgalmasnak ígérkezik. A németek ráadásul elég meglepően reagáltak a sorsolás után:

Azonban nemcsak a pályán, hanem a pályán kívül is izgalmas események zajlanak, különösen, ha a játékosok magánéletére fókuszálunk. Az egyik legérdekesebb történés Szoboszlai Dominik és barátnője, Gécsek Fanni kapcsolatának szakítása volt.

Fanni, aki nem csupán gyönyörű, de sportolói múltja révén ismert, édesapja európa-bajnok kalapácsvető, míg ő maga a tenisz terén mutatott kiemelkedő teljesítményeket, mielőtt a modellkedés és egyetemi tanulmányok felé fordult volna. Szakításuk lehetséges okairól itt írtunk bővebben:

Fanni, aki rendszerint szem elől rejtőzködik a közösségi médiában, most mégis kivételesen megosztott egy fotót, valószínűleg az H&M fotózásáról. A képen egy katonai uniformisra emlékeztető blézerben látható, ami sok rajongó érdeklődését keltette fel. A kép megjelenése után a Szoboszlai Dominikot ábrázoló giffek is felbukkantak, kifejezve a szurkolók örömét. Íme a fotó:

Annak ellenére, hogy Fanni jelenlegi kapcsolati állapota kapcsán még mindig sokan Szoboszlai Dominik legismertebb ex-barátnőjeként emlegetik, fontos hangsúlyozni, hogy Fanni önmagában is kivételesen szép és tehetséges fiatal nő. A közösségi médiában is távolságtartóan kommunikál a magánéletéről, leginkább úgy, hogy nem kommunikál róla. Just work.

Az reakciók láttán viszont minden bizonnyal Fanni sokáig össze kapcsolódik még Szoboszlai Dominik személyéhez az emberek tudatában. A következő időszakban érdekes lesz figyelni mind a sporteseményeket, egyéni karrerutakat, mind pedig a hírességek személyes életét. Fanni és Dominik remélhetőleg mindkét területen nagy sikereket és boldogságot találnak - még akkor is, ha már külön utakon járnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás