promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálszexi bugyiban mered a kamerába Dukai Regina: formás mellei majdnem kiestek az átlátszó ruhából
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dukai Regina olyan fotót posztolt magáról, hogy az egész internet csak ámul és bámul.

Dukai Regina még mindig ismerős lehet az embereknek. Korábban a zeneiparban tevékenykedett és az ország egyik legnépszerűbb és legszebb nőjének számított Zimány Lindával együtt.  Azóta azonban már megállapodott és gyermeke is született és például Linda is komolyabb szakmát választott, elvégezte a jogi egyetemet. Ez azonban egy pillanatig sem gátolja meg abban, hogy továbbra is mutasson magáról merészebb fotókat. Továbbra is folytatja a modellkedést. 

A bulik helyett tehát a kisbabájára összpontosít, a korábbi életét pedig teljesen maga mögött hagyta. Közösségi oldalán azonban aktív, sokszor sokféle tartalmat megoszt magáról. 

A rajongóinak pedig fel sem tűnhetett, hogy Regina már 40 éves, pár évtizedet simán letagadhatna. Egyáltalán nem látszik rajta az öregedés, úgy sugárzik, akár egy huszonéves. Ezt pedig a nemrég közzétett fotója is alátámasztja, amelyben megmutatta, hogy milyen bombaformában van. A fotóin egy szexi, rózsaszín fehérneműben pózolt, úgy, hogy közben az ágyon ült. Mondani sem kell, hogy sokat nem takart rajta a dögös darab, ráadásul melleit még közelről is lefotózta.

Íme Dukai Regina vadító fotói: 

Az Instagram népe pedig egy pillanat alatt felkapta a sokat mutató felvételeket. Sokan egyszerűen tökéletesnek nevezték a modellt, ami egyáltalán nem áll messze a valóságtól. Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy így néz ki 40 évesen, főleg egy gyermek megszülése után. 

- A tökéletesség ékköve, az álom fizikai megvalósulása.....Hihetetlen beauty, mint mindig - jegyezte meg egy kommentelő az énekesnő bejegyzésénél. 

- Ami szép az szép, annyira szép vagy Regina - írta egy másik hozzászóló. 

- Gyönyörű, csinos, szexy tested van drága Regina - fogalmazta meg Regina egy másik követője.

 - Annyira gyönyörű szép vagy  és nagyon vonzó - írta egy férfi rajongóija. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás