promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mark Wahlberg hirtelen egy magyar szót kezdett el ismételgetni, teljesen átköltötte az egyik legnagyobb slágerünket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, ahogy Mark Wahlberg azt mondja, hogy "rakpart". 

Sokszor fordult már elő, hogy valamelyik nagy hollywoodi sztár magyarul szólalt meg, vagy esetleg egy filmben hangzott el valamilyen magyar utalás. De arra is volt példa, hogy egy amerikai beszélgetés tévéműsorban magyar rapszöveg hangzott el. Emlékezetes, amikor Kate McKinnon Jimmy Fallon műsorában az Animal Cannibals egyik slágerét kezdte el rappelni, mondván, hogy amikor ő hazánkban forgatott, ezt a zenét tanulta meg. 

Egy hasonló eset történt meg Mark Wahlberggel is, aki végül a Wellhello egyik slágerét próbálgatta előadni.

Történt ugyanis még 2015-ben, hogy Mark Wahlberg főszereplésével megjelent a Ted című film második része. Ez alkalomból többen is készíthettek vele interjút, köztük volt egy magyar riporter is. Aki pedig nem mással készült neki, mint egy magyar dallal. Azzal a felütéssel kezdte, hogy bizony a színész eleinte rapperként kezdte, de az biztos, hogy magyar rapszöveget még nem látott. Akkoriban a Rakpart volt a legnagyobb sláger Magyarországon, a riporter pedig arra kérte a világsztárt, hogy próbálja meg elrappelni magyarul. 

A végeredmény igencsak furcsára sikeredett, Wahlberg elolvasta a refrén első sorát, majd végül csak a rakpart szó ragadt meg nála, amelyet egymás után el is mondott sokszor, jó pár csúnya szó kíséretében. Íme a végeredmény:

A Wellhello nemrég újra elővette a majdnem 10 éves videót, közösségi oldalukra pedig újra feltöltötték. Nagy sikert aratott a sokak által már lehetséges, hogy elfeledett videó, amely valóban egyszerre vicces és megdöbbentő is.

Mark Wahlberg átköltötte a Rakpartot 2015-ben  Ez a verzió jöhet az Arénába?

 - olvasható a bejegyzéshez fűzött szöveg a Wellhello oldalán. 

- Vajon tudja, hogy mit jelent az, hogy "rakpart"???  ...nagyon jó!!!!! - írta a kommenteknél az egyik hozzászóló. 

- Hány arena jegyet érdemel az a riporter aki kivitte Marknak a szöveget - 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás