promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi plasztikai sebésze vastagon ki van tömve: egyetlen tárgyra tapsolt el  5 millió forintot, így él a felső tízezer
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismert és profi a szakmájában, de az igazi védjegye a luxus, amiről mi maximum csak álmodhatunk.

Ennyi órás cikk után, ha akarnánk (nem akarjuk) se nagyon tudnánk tagadni, hogy bizony szerkesztőségünk több tagja is nagy órarajongó. Bár az irodában némileg szerény darabokkal "villogunk", mint cikkeink tárgyai, sajnos képtelenek vagyunk megunni a magyar és nemzetközi hírességek csuklóvekkereinek elemzését - reméljük, elnézik nekünk.

Nagyot robbant a hír, miszerint Tóth Gabi (tudják, az énekesnő, Papp Máté Bence új párja, Krausz Gábor ex-felesége) kés alá fekszik, méghozzá nem akárki kése alá: Dr. Krasznai Zsolt, országunk egyik legelismertebb és legprofesszionálisabb plasztikai sebészeti rendelőjéből jelentkezett be.

A doktor úr nem mondható kifejezetten szégyenlős embernek: szerepléseikor rutinosan nyilatkozik, megjelenése mindig kifogástalan - és csuklóján annyira elegáns és menő órát hord, hogy szerkesztőségünk egy elborultabb tagja bevallotta, hogy egy ilyen darabért még a kés alá fekvést is vállalná, ha egy vesére el lehetne cserélni.

Az emberi szervek feketepiaci áráról nincsenek megbízható információink, arról azonban, amit a képen visel, már több (bár sajnos nem empirikus) információval rendelkezünk.

A doktor úr igazán érti, mi a luxus, és tudja is élvezni: amikor minden híresség Rolexben, Audemars Piguet, Breitlingben-ben nyomul (elegánsabb vonalon egy két Cartier, Jaeger LeCoultre), addig ő egy független óragyártótól származó modellt szerzett be: ezek az óragyártók lényegesen kevesebb órát gyártanak egy évben, mint a "nagyok", és a kidolgozottságuk bizony sokszor magasabb minőségű, lévén nem sorozatgyártott termékekről van szó.

Krasznai doktor csuklóján egy Parmigiani Fleurier Kalpa XL típusú óra látható, abból is fekete számlapos, rózsaarany tokozású modell - ha mi is egy hasonlóban szeretnénk a legközelebbi bulimeghívásunknak eleget tenni, az körülbelül 5 millió forintunkba kerülne.

forrás: CsukloSzpotting

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás