promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási megmagyarázhatatlan vértócsa miatt aggódnak Budapest egyik elit negyedében, senki nem tud semmit pedig valami szörnyűség történhetett
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy csoportban kértek segítséget a szemtanúk, de teljes homály fedi az esetet.

Az internet korában viszonylag ritkán van olyan esemény, információ, történés, főleg fővárosi viszonylatban, ahol a Google-t felcsapva ne kapnánk azonnal választ a kérdéseinkre. Most azonban egy megmagyarázhatatlan eset tartja lázban a 13. kerületet és az egész egy Facebook csoportba feltett kérdésből indult ki. A Victor Hugo utca egyik házának kapualjában tetemes mennyiségű vért találtak és a környéken lakók egyikének sincs információja arról, hogy mi történhetett. Különösen furcsa az is, hogy bár az éjszakai üvöltözések szinte már hozzátartoznak a Budapesti "látképhez", itt még csak bármilyen különleges hanghatásról sem tudtak beszámolni a környéken lakók.

Sokan aggódtak és jelezték, hogy bizony, ők is látták a vértócsát, de voltak akik még ennél is hátborzongatóbb dologról számoltak be. Egyre másra érkeztek a poszthoz hozzászólások, hogy még az utcától messzebb is vércseppeket lehetett látni, de volt aki egy közelben lévő falat fotózott le, amin egy véres kéznyom volt felismerhető.

Érkeztek olyan gyengécske magyarázatok, hogy esetleg valakinek kiszakadt a zacskója a hentestől idefelé jövet, de hamar elvetették és abban egyetértés született a csoport tagjai között, hogy vélhetően valamilyen bűncselekmény történt. Beszámoltak arról is, hogy sem kiérkező rendőröket, sem mentőt nem hallottak, de azt sem tudták megállapítani, hogy a sérült abban a házban lakhat-e, ahol a foltot látták, vagy éppen ellenkezőleg, onnan vezet el a többi nyom.

Többen bedobták, hogy verekedés történhetett, de ekkor megint előkerült a dolog (számomra legfurcsább része): még a világ nem látott csendes verekedést és egy társasházban, annak kapujában, vagy a ház előtt történő üvöltözés és ütlegelés biztosan odavonzott volna néhány kíváncsi szempárt. Egy idő után felmerült a legszörnyűbb teória is: többen is késelésre gyanakodtak és szinte mindenkinek az volt a kérdése, hogy hol kellene ezt bejelenteni, vagy akár információt kérni? Az időpontot nagyjából be tudták határolni: este nyolckor még semmi furcsát nem vettek észre, azonban egy kései órában az utcán tartózkodó hölgy jelezte, hogy éjjel 3-4 körül vette először észre a tetemes mennyiségű vért, aminél ránézésre úgy saccolták, hogy mindenképpen szükséges kórházi ellátás ilyen veszteség esetén.

A témában nem született megegyezés, volt aki a rendőröket riasztotta volna (ami tényleges incidens nélkül valóban elég fura), van aki a segélyhívótól kért volna információt. A rejtély egyelőre nem oldódott meg, de a baljós nyomok alapján valami szörnyű dolog történhetett ott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás