promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apró fürdőruhában került elő a Jóban Rosszban 45 éves sztárja, Szorcsik Viki mellei csábítóan meredtek a kamerába
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szorcsik Viki nekivetkőzött, januárban bikiniben sütteti magát a tengerparton. 

Szorcsik Viki már évtizedek óta színészettel keresi a kenyerét, legismertebb szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban kapta meg. A TV2 által sugárzott sorozat 2005-ben indult hódító útjára és egészen 2022-ig tartott. Szorcsik Viki pedig egy főnővért alakított, aki nem más volt, mint Bóta Judit. Azóta azonban már több műsorban is láthatták a nézők, ilyen volt például a Farm VIP is. Azonban nem aratott túl nagy sikerült a szókimondó stílusával, épp ezért sokszor össztűz alá került. Egy ideig a középpontba került, többek között azért is, mert a farmos műsor forgatása alatt közel került Kulcsár Edina volt férjéhez, Szabó András Csutihoz is. 

A csinos színésznő pedig sosem titkolta, hogy imád utazni, most ismét útra kelt és meg sem állt egészen Portugáliáig. Célba vette a tengerpartot és több fotót is feltöltött magáról közösségi oldalán. Ezek között azonban találni igencsak merész darabokat is, ahol falatnyi fürdőruhában mutatta meg magát Szorcsik Viki. Vagy épp olyan fotó is van az Instagram oldalán, ahol a melleit aligha takarja el a bikinijének a felső része. 

Az elmaradhatatlan napozás es fürdőzés az óceánban

- írta az egyik fotójához Viki, amelyen magát fotózta felülről, mellei így teljesen a kamerába kerültek. Egy másikon pedig az egész testét is megmutatta, persze egy vadító póz keretein belül. Követőinek pedig a kommentek között azt is bevallotta, hogy a napozáshoz tökéletes idő van most Portugáliában, de a vízzel azért még barátkozik. Nem a legjobb ilyenkor az Atlanti-óceán. 

A követői imádták ezeket a bejegyzéseket, amelyeken Viki megszabadult a ruháitól és csakis kizárólag bikiniben mutatkozott. 

- Csodálatos vagy Viki - írta az egyik kommentelő.

- Gyönyörű - jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

- Az komoly - érkezett a megjegyzés ahhoz a fotóhoz, amelyek a színésznő mellei igencsak kilátszódnak. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás